Jump to content

Ovrha


Vw touareg

Preporučene objave

Stara ovrha koja nema pravomočnost rješenja. 

Na ovrhu smo se žalili i usvojena je žalba gdje ju je Županijski sud odbio i preinačio te izjavio da to rješenje o ovrsi nikada neče postati oravomočno. 

Za nekoliko mjeseci dolazi od Opčinskog da se to isto rješenje zbog prigovora stavlja izvan snage i da ce se nastaviti kao protiv platnog naloga.

Na to se žalimo opet i Županijski usvaja žalbu i ukida  rješenje enje Opčinskog te izjavljuje da opčinski nije mogao ponovno odlučivati o istoj stvari nakon što ju je Županijski sud u prvoj žalbi rješio

Sada opet isti Opčinski sud poziva u parnicu povodom prigovora protiv platnog naloga. Datum je određen i na to rješenje nemamo pravo žalbe. 

Molim da li je to ispravno od Opčinskoga suda? 

Šta nije Županijski to več rješio pa ooet izjavio isto u drugoj žalbi. 

Šta sada napraviti

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon tog rješenja od Županijskog Suda, isti Opčinski sud stavlja to isto rješenje od prve ovrhe izvan snage i pod točjom 2 nastavit ce se kau povodom platnog naloga. 

Naravno opet pišemo žalbu i Županijski opet rješava da Opčinski nemože odlučiti ponovno o nečemu što je več pravomočno odllučeno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Onda da skratim

Imamo rješenje za ovrhu na koju smo se žalili i Županijski je rješio da je odbacio ovrhu i obrazložio da to rješenje još od prvih dana koji je ovrhovoditelj priložio za ovrhu nikada neče pistati pravomočno. 

Na žablu nije odgovoreno. 

Opčinski sud donosi rješenje gdje to isto prvotno rješenje sada stavlja izvan snage i pod 2 nastavit če se kao povodom platnog naloga 

Mi se žalimo i Županijski odbacuje u cjelosti to rješenje i obrazlaže da Opčinski sud nemože razmatrati to rješenje jer je rješeno Županijskim sudom kao prvotno. 

Sada ooet Opčinski donosi zaključak pod novim brojem,gdje on sam razdvaja postupak u odnosu za ovog jamca koji je podnjeo žalbe i pod 2 postupak če se nastaviti kao parnični postupak povodom platnog naloga. 

 

 

Ovdje Opčinski sud kao da ne poštuje odluke Županijskog suda i to po drugi put. Kao da hoče da sevide u parnicu... Zašto? Ima li netko možda ideju? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija