Jump to content

Hitno mi je...


anonimno

Preporučene objave

Ovako, maturantica sam jedne srednje strukovne skole u zagrebu...

da ne duljim...zbog neopravdanih sati,danas na sjednici dobila sam opomenu pred iskljucenje(ili ukor pred iskljucenje,kako se to vec zove)

sad me zanima, pošto je razrednica pricala nesto za dolazak socijalne sluzbe (tj da oni salju nesto doma) Kak to ide? kako to skola informira sluzbu,nakon koliko oni kucaju na vrata i tako ....

ko zna nek odgovori ili nek bar da misljenje,oce razrednica to ista slat il ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sve ovisi o razrednici i vijeću. znam za slučaj gdje je razrednica doma slala poziv roditeljima (s radilo se o fakat velikom broju izostanaka), da dođu u školu, nije bilo govora o socijalnoj službi....iako je i to moguće jer bi se vaši roditelji teretili za vaše nepohađanje srednje škole (koja je sada obvezna), u smislu zanemarivanja djece, pa čak i prekršajna prijava može ići protiv roditelja......toliko znam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Draga Maturantice! Srednja škola još uvijek nije obvezna pa socijalni radnici s tvojim slučajem nemaju nikakve veze.Možda te raska šalje na razgovor stručnoj osobi koja bi ti pomogla svojim savjetima ili te pokušava prestrašiti.Trebala bi sve ispričati starcima jer oni moraju doći u školu i potpisati tu odgojnu mjeru..Normalno obečaš da se neopravdani više neće događati.....Još manje od dva mjeseca nastave pa Ti nebu teško držati neopravdane u dozvoljenim okvirima.Ako netko od tvojih ne dođe na informacije i potpis raska će im telefonirati ili poslati preporučeno pismo.Problem koji se ne rješava postaje sve veći i teži,pa te sve više muči i tlači.

Želim Ti hitro rješavanje problema i uspješan svršetak srednje škole.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija