Jump to content

Sto nakon vjencanja?


mail

Preporučene objave

Uskoro cu se vjencati sa ženom koja ima maloljetno dijete,dijetetov otac nam stalno pravi probleme iako po dijete dolazi rijetko i rijetko kontaktira sa njim.Usredotocen je na moju buducu zenu i cini sve da joj zagorca zivot.Sada pitanja:Nakon vijencanja,kakve probleme mozemo ocekivati od djetetovog oca,dali zakonski ima kakvih problema sto ce zena nositi moje prezime a dijete ocevo prezime,sto sa alimentacijom(vec je tuzio za smanjenje na osnovu nase vanbracne zajednice).Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon vjenčanja sa vašom budućom suprugom, ne mjenja se Bog zna što! Vi živite sa djetetom koji ima svog biološkog oca i koji mu je pravni zakonski zastupnik. Naravno, vi ćete sa svojom ženom graditi svoj odnos, ali dijete je očevo i ono ga mora viđati i nemojte mu onemogučavati susrete sa njegovim ocem, jer je to NJEGOVO DIJETE. Budite dobri prema tom djetetu, ali nemojte se mješati u odnose vaše buduće supruge i oca djeteta u vezi sa djetetom. To je moj savjet. On ima puna zakonska prava kao otac svoga djeteta, a vi samo privilegiju da živite sa tim djetetom! Vaša buduća žena će morati kontaktirati i surađivati sa ocem toga djeteta i tu činjenicu MORATE PRIHVATITI, jer je to njihovo dijete! Mješanje u odnose koje Vas se ne tiču, može polučiti policijskom intervencijom prijavom oca, prijava Centru protiv majke koja Vam je omogučila bilo kakav oblik opstrukcije u vezi pravomoćnog Rješenje Suda u vezi susreta i druženja sa djetetom, te kaznena prijava na Državno odvjetništvo zbog ometanja pravomoćne presude, oni su ipak roditelji tom djetetu, zar ne??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Fikus,

daj smanji dozivljaj. Covjek sumom, ti drumom.

Nakon vjencanja otac djeteta ima i dalje svoja zakonska prava i obveze kao i do sada. Nista se po tom pitanju ne mijenja. Prezime vase buduce supruge i njezina djeteta nema apsolutno nikakve veze, pravno gledano, s njezinim bivsim i pitanjem uzdrzavanja.

Ako je on tuzio dijete radi smanjenja visine uzdrzavanja, to je mogao uciniti neovisno o bracnom statusu bivse supruge. Sud ce procjenjivati jesu li se ikako njegove prilike pogorsale pa da bi placao manje uzdrzavanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

marin7 je napisao:

...covjek pita za pravni savjet...a on mu napise da bude dobar prema djetetu....ccccc.... :tikvan:

 

I to bi mogao biti pravni savjet! Zamisli da Harlekin nije dobar prema mom djetetu? Strahota, bilo bi me i u dnevniku HRT-a! Kaj si se tak naoštrio protiv mene, frustracije prazniš na meni?

Ma ti si elementarna nepogoda svih gluposti koje čovjek može iščitati iz tvog posta! Okani me se, ok!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Krivo ste shvatili moj post,mene osobno ne zanima djetetov otac nego samo dobrobit tog djeteta jer svaki dan svjedocim njegovoj boli jer ga otac nije posjetio ni nazvao vec 3 mjeseca,te je doslo do toga da mu mama govori neka on njega nazove sto dijete ne zeli jer je povrijedjeno.Ja osobno bi naj sretniji bio da nas ostavi na miru ali zbog djeteta koje pati i koje neshvaca zasto je tata takav,zasto salje policiju(kada smo bili na moru trazila nas je policija jer je otac prijavio da je na more otisao sa nepoznatom osobom samo da provijeri gdje je djete i skim iako je dobro znao da smo svi troje na moru posto mu je zena rekla) ja mlenog obozavam a i on je mene zavolio i svjestan sam da on ima svog oca i to mu nikada nebih oduzeo ali tesko je biti postrani kada vidite da se otac preko djeteta sveti njegovoj majci a djete mu je samo oruzje u toj nakani.Eto g.Fikus nismo mi svi harlekini isti,iako djete nije genetski nije moje za njega bi sve ucinio!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija