sama-u-sustavu objavljeno: 2. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2007. Ljudi, pomozite, molim. Uložila u kuću svekra (adaptacija) 80.000 EUR, imam pola vlasništva u stanu od 62 m2, na kredit od 20 godina (otplaćeno 8, ostaje 12 godina). Osnovala za vrijeme braka firmu, moje radno mjesto, sama crnčila u njoj, žele mi uzeti sve i ne dati ništa (osim otplate kredita). Imam dijete od 13,5 godina, hvala bogu želi sa mnom. Idem psihijatru, dijete ide psihijatru, zlostavlja nas psihički, alkoholičar je, mama i tata ga podržavaju. Sudske stvari rješavaju telefonskim sudskim intervencijama. Račune od adaptacije (sve glasilo na moje ime) ukrali lopovi (zajedno sa sefom), policija bila na očevidu, tražila zapisnik od provale više puta faksom, bez odaziva od policije. Osječam se užasno. Koji dobar odvjetnik bi me htio uzeti a da ma ju predmet izazov, kako da ja iozađem na kraj sa savjetima Ustavnog suca. Brak traje 17 godina. Pomozite savjetima, molim Vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. nemam pojma sto reci, samo dizem topic jer vidim da nitko nista nije odgovorio, a mozda postoji netko kompetentan.. puno srece Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Pa nitko nista ne odgovara jer valjda citaju pravila foruma i znaju da je oglasavanje odvjetnika nedozvoljeno. Osim toga, ima zena i pm i mail, ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. ja sam ovaj post drugacije shvatila. ne samo kao vapaj da joj netko sapne ime nekog dobrog odvjetnika. puno je tu pitanja postavljeno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. zato i nije zakljucan topic Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. a dobro. nemoj me sad banirati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.