S.Oliver objavljeno: 3. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2007. Dobar dan svima! Susjed me piatao prijr par godina da li moze da digne zid (ogradu zemlje) koja je na medi,ja mu nisam dozvolio. Cim sam otisao u njemacku jer tamo zivim on je to uradio i prosirio svoju kucu do na medi. Sta ja mogu uradit?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Ako je drito na međi - vi ste suvlasnici, ako prelazi na tvoj dio onda si ti vlasnik tog dijela koji prelazi. Sa svoje strane možeš koristiti taj zid kako hoćeš (npr. ofarbati ga i sl.). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Ili tuziti za smetanje posjeda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfaro odgovoreno: 5. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. Ane je napisao: Ili tuziti za smetanje posjeda. Da, u roku od 30dana od dana kad je primjećeno smetanje posjeda, no ako su zidovi usli u tuđe zemljište onda možda i vlasnička tužba -neograničen rok, ako se ne varam? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.