Jump to content

opca-profesionalna (novak)


patak

Preporučene objave

Jel istina da je sad jako tesko dobiti opcu nesposobnost,cuo sam da ekipa dr.Taborski&Co. u zadnji par godina rijetko dodjeljuju opcu nesposobnost,koliko sam ja cuo da u prosjeku dodjeljuju 10 profesijonalni nesp.1 opcu(u vrijeme rata je bilo obrnuto)Mene interesira kako dobiti opcu nesposobnost prvi put idem na vjestacenje i koje su sve prednosti opce nesp,osim vece mirovine..HVALA :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To što imaš veću mirovinu ti je jedina prednost. Opća nesposobnost znači da si potpuno nesposoban za posao i privređivanje, a moraš imati debelu medicinsku dokumentaciju kojom to moraš dokazati vještaku na mirovinskom, a i opet ovisi o njegovoj procjeni hoće li te predložiti za opću ili profesionalnu nesposobnost, a dalje odlučuje povjerenstvo.

 

Pročitaj ovo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Patak, bez ljutnje, možda mala kriva konstatacija. Ja imam određenu opću nesposobnost, ali dok se napiše kako "dobiti" sav se ježim. Znam da nisi loše mislio, stvari koje će utjecati na određivanja opće ili profesionalne nesposobnosti su nešto drugo, no dobivanje je kako kolega Deltacro zna reći su za tržnicu ili ipak za neke druge državne ustavnove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što bi bilo kad bi bilo. Niti tvoj liječnik niti bilo tko s ovog Foruma može sa sigurnošću utvrditi nešto što ovisi o radu jednog tima, to se odnosi na određivanje opće i profesionalne nesposobnosti. Primorani ste na ne izvjesnost i čekanje, jer svašta se može desiti. Zato hrpu strpljenja i čekati to famozno rješenje. Do onda sve je kao sportska kladionica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija