Jump to content

rastava u inozemstvu i priznavanje iste u rh


sanja4444

Preporučene objave

dakle, imam veliki problem. rastava je sporazumna u inozemstvu. sad mi u hr treba izvadak iz matične knjige rođenih u svrhu vjenčanja. za to trebam otić u vodnikovu 14 i tražit nekakvo priznanje te rastave. prethodno sam otišla kod sudskog tumača i prevela tekst. sad, ja izvadak iz matične trebam najkasnije do 26.3. dakle mjesec dana, jel mi možwe netko molim vas objasniti taj postupak priznavanja rastave u Hr i koliko to traje, jer sam čula da se kao primjerak šalje drugoj osobi u inozemstvo pa se čeka dal će se ona žaliti. dakle, kako to sve skupa ubrzati, da bude gotovo za nekih 20-ak dana?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sanja4444

Novak

 

 

 

Pristupio: 27/2/2008

Broj objava: 3

 

 

Online! Mogu li dvije stranke imati istog odvjetnika?

možda glupo pitanje, ali... po 10. put objašnjavam - u vodnikovoj predan zahtjev za priznavanje rastave braka u austriji, sve je pravomoćno, bez žalbe itd. da bih skratila onaj proces slanja rješenja u austriju, mislila sam da obje strane angažiraju odvjetnika u zg, daju mu punomoć da može primati riješenja kako bi sve bilo što brže gotovo. pa me zanima sad da li mogu imati istog odvjetnika? hvala

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija