cake objavljeno: 3. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2008. naime trebala bi zapoceti posao uvoza jednog proizvoda za ugostiteljstvo... kako ne mogu kupiti unaprijed recimo 50komada i imat ih na lageru,jedino mi ostaje mogucnost da idem do potencijalnih kupaca i s njima probam ugovoriti narudzbu tog proizvoda,za koji bi trebala bar 30%pologa/kapare u roku od 8 dana od potpisanog tog ugovora/predugovora na osnovu te kapare ja tek mogu biti sigurna da mogu proizvod naruciti da se proizvede kako taj isti proizvod treba nekih 20dana za proizvodnju i jedno 20da mi se isporuci kako sad definirati taj ugovor ili predugovor ,a da zastitim sebe,a i potencijalnog kupca jer ne zelim da ljudi misle da je muljaza jer nije ako netko ima nekakvu sprancu ili nekakav savjet pls nek mi posalje unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cake odgovoreno: 8. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. pa zar nitko nema nikakav savjet? ici cu kod odvjetnika to sastaviti ionako,ali bi htjela sama znati nesto o tome,barem da znam sta i kako? please Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.