LaDiDa objavljeno: 7. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. svibanj 2008. Trebala mi pomoc ako mi ikako mozete odgovorit na pitanje. Dosao mi je poziv za odjavu vozila jer nisam registrirala auto. A i cini mi se da ga necu ni registrirat jer nema smisla, auto je staro i neisplati se. Al zbog vezanosti za to auto nebi ga tila bacat, rjesavat na taj nacin , jel postoji mogucnost da mi ikako ostanu tablice njegove, il ce mi ih uzet kad tad? Jel postoji neki nacin da se to zaobidje il nema smisla? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. vaaš emotivna vezanost za automobil je vaša stvar, ali tablice nisu vaše one su vlasništvo pu. a to znači, da po proteku registracije, iste morate vratiti nadležnoj pu, u protivnom će podnijeti prijavu protiv vas, i doći sami po tablice.... one vam mogu ostati ukoliko produljite registraciju, a iz upita vidim da to ne kanite ..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. Nema smisla. Imaš dvije opcije: 1) registrirati 2) odjaviti Ako si emocionalno vezana za taj auto (pretpostavljam da znam razlog), izvrši odjavu, a taj dio ili cijeli auto lijepo negdje uskladišti, pa ga tu i tamo možeš baciti pogled i još šošta na njega. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yaris odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. Mislim da tablice moraš odjaviti , a čini mi se da postoji varijanta da ti PU čuva jedno određeno vrijeme tablice uz naknadu, no nisam ti baš previše siguran.Nešto sam čuo da ti ih mogu čuvat do 3 mjeseca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LaDiDa odgovoreno: 7. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. Hvala puno na odgovoru! Onda cu ga odjavit, kad drukcije nemoze. Hvala jos jednom, stvarno mi je ovo puno pomoglo! Super ste Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
magel odgovoreno: 7. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2008. možete u potpunosti zadovoljiti tako da registarsku oznaku Vašeg limenog ljubimca date izraditi kod obrtnika koji izrađuje takve tablice. iste znate viđati na vjetrobranskim staklima kamiona tipa ''JAKI'' ''STIPE'' ... Nadam se da će Vaš emotivni osjećaj biti potpun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.