Jump to content

voda do grla


destiny

Preporučene objave

pozdrav,

mojoj kalvariji se ne nazire kraj pa stoga postavljam jedno čudno pitanje. naime, bivša, koja me je tužila za sve i svašta još uvijek živi na mojoj grbači i nema namjeru iseliti se , također nema namjeru učestvovati u rškovima "zajedničkog života. ja plaćam 95 % svih mjesečnih troškova za normalan život obitelji.nedavno je izjavila da će možda izaći iz stana , jedino ako je sud na to prisili......pitanje svih pitanja je : kako to nju sud može prisiliti da se iseli ili : da li bi meni pomoglo da stan prepišem na majku....( stan je formalno bračna stečevina) :dvoje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

pozdrav, bio sam odsutan neko vjeme pa mi je post malo "zakržljao u razvoju" ,za stan kažem da je formalna bračna stečevina jer sam ga ja kupio na svoje ime ,svojim kreditom i za koji ja plaćam sve režije od početka do dana danšnjeg, a on će se ipak dijeliti na pola, da sam bar bio podstanar.... :tikvan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija