Jump to content

Vodovod ovrha na račun i isključenje mjerila


odrljin

Preporučene objave

Molio bih za komentar ovog slučaja.

Marko Marković sada već 10 godina pokojni, je osoba na koji glasi račun za vodu.

Bože Božić je njegov brat koji je od njega kupio česticu zemlje na kojoj je kuća bez papira , prije trideset godina i čestica zemlje glasi na Božu 1/1. Iz nepoznatih razloga nikad se mjerilo vode nije prebacilo sa Marka na Božu i sada je došao dopis da će se pokrenuti postupak ovrhe i da će se isključiti mjerilo vode od strane vodovoda.Bože je povremeno plaćao račune jer ih je naravno on trošio ali u zadnje vrijeme je neredovit u plaćanju.

Ako se pokrene ovrha za pretpostaviti je da će ovrha biti pokrenuta protiv Marka Markovića jer računi glase na njega. Što kad se pokrene ovrha , dali im to po mojoj pretpostavki pada u vodu jer na Marku u Hrvatskoj nema ništa i službeno je Marko potrošač. Dali oni mogu ugasiti osim fizički vodu i papirno taj priključak i tada se Bože nalazi u problemima jer neće imati vode ni ako pod pritiskom sve plati jer tada će to biti službeno novi priključak, a on nema ni A od kuće i neće mu se moći službeno pribilježiti priključak jer će prije morati legalizirati kuću.......................?

Moliću ću bez suvišnih komentara tipa neka plati itd.itd. već me zanima konkretni primjer jer ga nisam mogao pronaći nigdje na Legalisu.

 

:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija