nena30 objavljeno: 8. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 8. listopad 2008. dobro veče molim vas za pomoć. koristim komplikacije u trudnoći , na porodiljni dpoust krećem u radnom odnosu ali mi se u međuvremenu ugovor ističe pa me zanima kolika će mi biti naknada? da li će ostali ista kao i do sada ili će biti 1600 kao da sam nezaposlena ? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 9. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2008. Ukoliko na dan stupanja na rodiljni dopus budeš u radnom odnosu prvih 6 mjeseci je sve isto kao i do sada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nena30 odgovoreno: 9. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2008. a koliko iznosi porodiljna naknada kad prestane vrijediti ugovor ? da li je i onda isto kao i na komplikacija da ti ide staž i porodiljna naknada po obračunu kad sam bila u radnom odnosu ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 9. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2008. Pa odgovorio sam ti na to pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nena30 odgovoreno: 9. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2008. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renvoi odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.