Jump to content

Obnova postupka


marinko43

Preporučene objave

marinko43 je napisao:

Danas sam u mirovinskom prilikom predaje dokumentacije za obnovu postupka za mirovinu doznao od referenta da mi je potrebna zamolba.

Molim nekog ako ima primjerak zamolbe da mi pošalje.Pozdrav svim braniteljima.

 

malo si dao informacija pa je i tesko dati neki odgovor,no pretpostvljam da trazis obnovu postupka radi pogorsanja tvog zdr. stanja.treba da se obratis svom lijecniku o.p.on ti ispuni obrazac zvani IN-1,PRILOZIS SVU LIJECNICKU DOK. i to ti sve doktur salje na komisiju,s tim da napise,naglasi da je doslo do pogorsanja blesti koja je vezana uz D.R.budi uporan,inzistiraj da ti napravi cim prije tu obradu za i.k.,i obavezno napomeni taj obrazac IN-1.Nadam se da sam ti nekako pomogao,ako nesto nije jasno pitaj,kucaj vec ces jednom rjesiti te probleme koje nas ,nazalost sve muce.sretno. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bovu je napisao:

ako si u mirovinu otišao po prevođenju ne idi na obnovu postupka,ustvari dobro se raspitaj da ti neruše mirovinu.

 

 

 

Koje "rušenje" mirovine, mislim da su to stečena prava, odnosno da ti ne mogu dati mirovinu manju nego što si imao, ako kojim slučajem ispadne da ti nova mirovina iznosi manje od stare, ostaje ti ona povoljnija, ili se ja varam :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zna li netko da li pri obnovi postupka (išao na povećanje omjera )povjerenstvo prim.Taborskog osporava vještačenje vještaka unatoč bolničkom lijećenju (14 dana ležanja)u jednom od centara (RI).na vještačenju bio 6.10.a spis vračen i pregledan od strane primarijusa 5.11.čekam samo riješenje (nadam se da su malo povećali).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

danas sam dobio riješenje povjerenstva za reviziju ocjena invalidnosti kojom predsjedava prim.Vlado Taborski.između ostalog navedenog u riješenju piše: ...Povjerenstvo ne nalazi temelje zapromjenu uzroka invalidnosti i ostaje pri ocjeni od 29.01.2007.

dakle nisu uvažili pogoršanje bolesti sa liječenjem i ostaje mi opća,60 rat 40 mir.od pristupanja na vještačenje do konačnog riješenja 50 dana.ostaje mi nada da ću dobiti trajnu invalidnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija