Jump to content

Racun za slivne vode


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam 2 racuna za slivne vode u bjelovaru.Nikada do sada nisam dobivao te recune,grad mi nikada nije nikakvu grabu iskopao niti nesta napravio da bi ja mogao koristiti u svoje svrhe(samo od jednom se netko sjetio naplacivati).Pitanje je dali sam ja obvezan platiti taj racun,jer sam prakticki odvojen od grada?!Dali se mogu zaliti? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slivne vode plaćaju se na svaku nekretninu koju posjedujete, ja u Varaždinu plaćam na stan od 1996. pa isto tako nije fer prema meni da se Vama tek sada uvodi ta naknada koja nejde lokalnoj upravi nego državi. Ali mene zanima slivna voda za poljoprivredno zemljište, danas je 12.10.2005. i ja još nisam dobio ni rješenje ni uplatnice za poljoprivredu za 2005. Da li je to u skladu sa zakonom, da se čeka kraj godine da bi se poslalo rješenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam vodio bitku s Hrvatskim vodama i izgubio ali zato sada sve znam; imate slivnu vodu za stambeni prostor i za poljoprivredna zemljišta, pa ukoliko imate oboje, (stan i zemlju) dobivate duple čekove, jedne po kvadraturi stana a jedne po hektaru zemlje. A ako ne platite uzmu vam s mirovine ili plaće (kak su meni) s kamatama i troškovima suda. Tu su poljoprivrednici "na konju"; dobe poticaj, ne plate slivne vode, nemaju plaću da bi im se uzelo i nikome ništa! A meni bogecu na tih 2500kn odmah sjednu, a zaradim manje nego neki poljoprivrednik!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija