Jump to content

rjesenje 1800kn


domagoj2

Preporučene objave

Pozdrav,

vec pola godine najmanje mi stoje u sobi 2 uplatnice na drzavni proracun, jedna od 1800kn (novcana kazna prema rjesenju prekrsajnog suda u zagrebu) i 200kn (troskovi postupka prema rj.pr.suda u zg).

 

Buduci da su mi ukucani prckali po sobi, ja sad nemam pojma za sto je to kazna, ni kao jesam li se zalio, na uplatnicama nema nikakvog datuma..

 

Plasi me ovo rjesenje, jer bi znacilo da sam se vec zalio, ali onda, opet, toga bi se sigurno sjecao (bilo je vise kazni, ali sjetio bi se da mi je doslo rjesenje za nesto.)

 

Jeli znate za sta bi mogla biti kazna od 1800kn?

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

petpetica je napisao:

 

 

... ali ne i rokovi koji su istekli. Ljutko lijepo savjetuješ čovjeka, predmet neće ni doći do VPS kad je postao prvomoćan na PS.

 

Očekujte "plavce" u 6 ujutro sa dovedbenim nalogom.

 

nismo mi policijska drzava i gradjani imaju pravo na sve sto im zakon pruza :zao:

 

kud bi stigli kad bi plavce pustili da haraju nasim domovima...

 

evo sto treba uciniti

 

1. iskoristiti zakon o parnicnom postupku

Član 117.

Ako stranka propusti ročište ili rok za poduzimanje kakve radnje u postupku i. zbog toga izgubi pravo na poduzimanje te radnje, sud će toj stranci na njezin prijedlog dopustiti da naknadno obavi tu radnju (povrat u prijašnje stanje) ako ocijeni da postoje opravdani razlozi za propuštanje.

Povrat u prijašnje stanje nije dopušten ako se propuštanje stranke može pripisati bitnoj povredi postupka zbog koje se može izjaviti pravni lijek.

Kad se dopusti povrat u prijašnje stanje, parnica se vraća u ono stanje u kojem se nalazila prije propuštanja i ukidaju se sve odluke koje je sud zbog propuštanja donio.

kao sto je vidljivo iz navoda domagoja2

Buduci da su mi ukucani prckali po sobi, ja sad nemam pojma za sto je to kazna, ni kao jesam li se zalio, na uplatnicama nema nikakvog datuma..

postoje apsolutni razlozi za usvajanje zahtjeva.

 

2. rjesenje o ukidanju presude i vracanje u prethodno stanje ne preuzeti prva dva puta

 

3. sada napisite zalbu i zalite se iz svih zalbenih razloga, zatrazite da se policajci, koji su ocito prekoracili svoje ovlasti, pojave na sudu kako bi ih mogli preispitati i sud uvjeriti u njihovo nezakonito postupanje

 

4. prijatelji su svakako dobro dosli. sigurno je jedan od njih bio s vama dok su vas policajci neopravdano maltretirali i koji ce to sve posvjedociti pred sudom

 

5. na glavne rasprave, nemojte doci, vec pustite policajce da uzalud dolaze dva puta, a vi svoj nedolazak opravdajte potvrdom lijecnika

 

6. u konacnosti cete se pojaviti na sudu vi i vas svjedok bez policajaca. sada je sudnica vase pozoriste. sudac ce vjerovati vama jer policajci nisu dosli, a vjerojatno svoj izostanak nisu niti opravdali

 

7. zatrazite da vem se nadoknade svi putni troskovi, izgubljene dnevnice, i to za vas i za vaseg svjedoka

 

8. prica ce se zavrsiti s 5000kn u vasem i prijateljevom dzepu (svakom!!!)

 

9. sretno - i samo onako kako sam vas uputio - novci vas sigurno cekaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija