Jump to content

Grđani drugog reda


phr2

Preporučene objave

Pozdrav,molim za pomoć oko jednog problema koji mi neda mira od 2000 godine ,naime radi se o slijedećem.2000 godine oduzeta su mi jedina prava koja sam imao kao jedan od Prvih Hrvatskih Redarstvenika,pritom mislim na olobađanje od plačanja participacije i ono najvažnije ,oduzeta mi je povlastica na uvoz automobila i to nakon što je tu istu jedan dio braniteljske populacije RH uspio iskoristiti pa si nekaj gruntam ,dali je to možda povreda mojih građanskih i ustavnih prava.Molim nekog ko se razumije u te stvari za pomoć. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E dragi moj,ja sam ti zagorec po starcima a znaš kak to ide ,se bum vas tužil.Nego da se uozbiljim,radi se o slijedečem: ako jedna država da nešto svojim za nešto zaslužnim građanima i jednom dijelu tih istih dopusti da to iskoristi a onima koji to nisu realizirali zbog najvjerojatnije financijske nemoći ili bilo kojeg drugog razloga,jednostavno oduzme,zbog nekog genijalca koji je smatrao da smo niš koristi.Dali je ta država povrijedila te iste građane i stavila ih u neravnopravni položaj prema ostalima i tako zapoćela razdor među tom populacijom.Mene osobno to boli jer smatram da mi je oduzeto stećeno pravo samo zato jer sam sirotinja i igrom slućaja nisam ranjen a fala bogu ni mrtav. :tikvan::tikvan::tikvan::-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa uglavnom ti logika štima, no ovo o čem pričaš dogodilo se negdje prije 2006 godine kada je još onim starim zakonom bilo ukinuto pravo na oslobođenje od plaćanja doplate svakom sudioniku Domovinskog rata pa i članovima njihovih obitelji (možda čak i ranije).

 

Sadašnja regulativa apsolutno ništa ne mijenja u odnosu na prošli zakon, tak da sve mi je jasno što pričaš, al zašto sada, nakon gotovo 4 godine si se toga dosjetio pitati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo zašto, prijatelju moj.2000 godine kad su nam to oteli pukel mi je film i već onda sam pokušao nešto napraviti i uvijek naletim na zid a nisam imao ni komp ni internet ni legalis.tada sam i pokušao pokrenuti sudsku tužbu za one famozne prekovremene sate ali opet zid,makar je to kasnije pokrenuo SPH na svoju i odvjetnikovu korist jer nam nije plačeno ni 50 posto prekovremenih a ekipa je na tome pošteno zaradila.Nisam baš neki strućnjak za pravna pitanja al mi se ćini da povreda ustavnih i građanskih prava ne zastarjevaju :misli: .Zato tražim pomoć nekog pametnijeg jer mi je dosta da ovi genijalci u saboru i vladi uopće ne razmišljaju o tome šta nam rade ,glavno da je nekaj mekano pod kantom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija