Jump to content

lazna zlostavljanja


BMM

Preporučene objave

bok!imam problem pa se nadam da cete mi moci pomoci:pod rastavom sam a ta bivsa me je prijavila inspektorici za nasilje u obitelji da sam nju i mlt kcerke od 5 i 2 god zlostavljao i udarao do krvi zadnje dvije godine.to je proslijedeno na drzavno odvjetnistvo i pokrenut je kazneni postupak.dali ce ona morati pokazati neke dokaze jer da je to istina da sam ih zlostavljao barem bi zbog djece otisla u bolnicu da njih pregleda ako ona nije htjela.stalno me prijavljuje policiji,provalila mi je 2 puta u kucu,imam sudsku odluku da vidam djecu a ona mi neda djecu nego njima govori da im ja upropastim dan kad dodem po njih da budem s njima.sta da radim sada?kako da dokazem da me lazno prijavljivala za zlostavljana i udaranja?pomozite mi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kada je provalila u kucu ukrala je zlato i dukate moje majke i mobitel mog oca,dali bi ona to trebala vratit ili moze zadrzati kod sebe jer kaze da joj to treba??!djeci govori da ih ne volim pa da zato ne dolazim po njih a ustvari mi ona neda djecu iako imam sudsku odluku i par puta sam isao po djecu s policijom.usto imam i djevojku s kojom zivim i koja je trudna 5 mjeseci.jucer smo isli na kontrolu u bolnicu i doktor nam je rekao da se moja bivsa zena raspitivala o njenoj trudnoci.dali ona ima pravo na to i dali joj smiju reci ikakve informacije??!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. Nasilje je u obitelji je ozbiljno kazneno djelo po našoj sudskoj praksi jer dosta puta završi zatvorom, posebno ako se ponovi.

 

2. Dokazivanje je moguće i temeljem iskaza svjedoka, pa čak i Vašeg vrlo malog djeteta.

 

3. Otuđenje dukata može biti kazneno djelo, ali treba prvo vidjeti sve okolnosti, odnosno utvrditi da li je stvarno krađa(npr. da li su joj bili darovani od Vaše majke jer znam da je to čest običaj)

 

4. Mobitel od Vašeg oca nije smjela otuđiti, ali ako je vrijednost ispod 1000 kuna, onda za to treba ići privatnom tužbom.

 

5. Liječnik ne smije dati podatke o trudnoći Vašoj bivšoj sadašnjoj/ supruzi.

 

6. Supruga je dužna dopustiti viđanje djeteta i onemogućavanje viđanja predstavlja kazneno djelo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

moja majka joj nije darovala niti zlatninu niti dukate,a mob je vrijednosti 1200-1300kn.a kako da ja ili moji roditelji dobiju natrag njihove stvari koje im trebaju i kako da sperem ljagu njenih lazi sa svog imena sto me prijavljivala??!ona me je prijavljivala jer nije znala kako mi se osvetiti zbog zahtjeva za skrbnistvo nad djecom???znaci niti doktor niti sestre joj ne smiju dati informacije o trudnoci moje djevojke??!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kada smo isli na psiholosku amnezu u CZSS slavonski brod soc radnica koja vodi nas slucaj i psihologinja su napisale da je moja bivsa sklona haluciniranju,izmisljanju i uvelicavanju stvari i dogadaja.moja bivsa je izjavila da joj je njen lijecnik opce prakse napisao da mora piti tablete -misar- za opadanje kose i sum na srcu,a one se samo izdaju od lijecnika psihijatra i samo su za zivce.sta da tu napravim?sve sam provjerio pa vam to zato i pisem.soc radnica i sutkinja su izjavile da moje kcerke nece moci niti svjedociti niti biti na sudu zato sto su jos jako male i nemaju dovoljno godina,navodno tek nakon 8-9 godine djeca smiju u CZSS i na sud.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ok,hvala ti na informaciji za doktora i sestre.i mislio sam si ja da ne smiju nista reci ali sam opet htio provjeriti kod vas.pa mislim da doktor i sestre nisu nista rekli jer ne vjerujem da bi onda nama govorili da se ona raspitivala o mojoj curi i nasoj bebi,al opet ne znam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dali ona moze i smije negirati tu njenu psiholosku amnezu iz CZSS jer joj ne odgovara sto su psihologinja i soc radnica napisale nakon njezinog ispitivanja za taj dokument?!u policiji sam dao psiholosku amnezu i moju i njenu da si ta inspektorica fotokopira jer kad me je bivsa prijavila za zlostavljanje rekla je da uopce ni ja ni ona nismo bili na toj psiholoskoj amnezi a ustvari je nije htjela predati jer se boji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija