Jump to content

Pomoc Molim !!!!!


Lik322

Preporučene objave

Ovako dobio sam obavijest od kaznenog suda nakon cetri rasprave da ce se u mojem slucaju anaziati pometni vjestak u kojemu sam ja okrivljenik, i da misljenje treba predati u pet primjeraka sudu.

 

U cijelosti optuzen sam da sam udario drugo vozilo namjerno dok je izlazilo sa kolnog ulaza. Sudkinja je rekla da nevjeruje nikome ni okrivljeniku, ni svjedocima ni tuzeniku nego samo vjestaku. Policiski zapisnik ni ocevid nije napravljen na licu mjesta samo je uzeta izjava svjedoka i tuzenika i okrivljenika.

 

Mene sada zanima sto mogu ocekivati u daljem postupku sa sudskim vjestakom, kako on moze znati ko je koga udario namjerno kada nema policijskog zapisnika o nesrec i slika od mjesta nesrece. Jedan od svjedoka je potpuno iskrivio cijenice i rekao da nitko nije upavljao vozilom koje sam udario da je bilo prazno. A drugi svjedok je rekao da su se oba dva vozila kretala kada se dogodio udarac..????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija