Jump to content

Zalud trud svirači


izraelac

Preporučene objave

Čitam svoju presudu o zatvoru ali se ne osjećam ni kriv ni bilo što,ali zatvor kuca na moja vrata.sve je počelo sa ratnim ludilom,u toku rata sam prošao sito i rešeto poslije sam vadio mine i tako je počeo moj stresi životni šou.počevši hodati po Psihijatrijama i tako 33 puta psihijatrijski liječen imam teški oblih PTSP-a ali i ranjavan sam u ratu i pokušao sam nekoliko puta suicid.Doktori su mi uništili zdravlje sa ljekovima i mogu ih par i nabrojit:Prazine,Portal,Xanax,Normabel,Amitol,Mizatren,seroquel,coaksil,Fluzepan,sanval,Nozinan,praxsiten,Dormicum itdi tako sam počeo kuhati čaj od marihuane za smirenje i pomagalo je do odlaska policije.Policija me privodi jer sam biljke sadio na balkonu i to vidljivo znači bez sakrivanja ili bilo čega nije bilo zlouporabe te biljke,ali oni mene na sud i ja dobijem zatvor u trajanju 2 godine i nitko me na sudu i ne pita ništa i šta sad ja i dalje pijem enormne količine ljekova jer ne funkcioniram i tako bolnički lječen 33 puta u svim ustanovama po Hrvatskoj prolupao,nikakav ali gospoda ne gledaju bolesna čovika kojem je čaj stvarno pomagao nego sam najveći diler po njima a dileri dobiju godinu i zajebavaju sud državu i sve oko sebe i molio bih pomoć na ovom portalu jer novca za odvjetnika nemam i tako.Ako netko može pomoć volonterski makar preko medija evo moj Mail izraelac@post.t-com.ht

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vrhovni su je nedavnom presudom slučaj sličan Vašem okarakterizirao kao keznačajno djelo.

 

Osobno se ne slažem s tim, ali se ne slažem ni s tim da se za sadnju stabljike za osobne potrebe dobije 2 godine zatvora.

Osobno bih Vam (bez ljutnje) dao 1-2 mjeseca zatvora da to zakon omogućava. No zakon to ne omogućava jer je minimalna kazna 3 godine, a sud Vam je izašao u susret i našao očito neke "superolakotne" okolnosti i smanjio ispod granice na 2 godine (često to rade baš kod ovog kaznenog djela jer su i samo svjesni rigoroznosti Kaznenog zakona.

 

Žalite se

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

VRHOVNI SUD je uvažio argument branitelja K. D.-a iz Virovitice osuđenog zbog uzgajanja dvije stabljike indijske konoplje, koji se u žalbi na jednogodišnju zatvorsku kaznu dosuđenu 2007. godine branio tvrdnjom da mu marihuana pomaže nositi se s posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP), piše Večernji list.

 

Vrhovni je sud prema činjenicama utvrdio da se radilo o proizvodnji za vlastitu uporabu, premda mu je pronađeno 67,71 gram trave, s koliko su ukupno "urodile" dvije stabljike. Osim toga, uzeli su u obzir i to što je K. D. branitelj obolio od PTSP-a kojega je marihuana smirivala i olakšavala mu psihičke tegobe.

 

tema je bila na legalisu 4.6 2009.g.

prava branitelja

 

piši žalbu i pozovi se na odluku Vrhovnog suda ali prvo peonađi odluku i kopiraj i priloži uz žalbu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija