Jump to content

socijalna prava


zana0001

Preporučene objave

jutro1 je napisao:

Dobro potkožene osobe neumjesno odgovaraju osobi koja je ostala bez ičega.Meni degutantno!

 

Hajde ne lupetaj bez veze.

 

Ne vidim ništa neumjesno. MarioSB je uputio na izvor informacija, a ostali uglavnom sa žaljenjem konstatiraju hrvatsku stvarnost. I kako znaš da su 'dobro potkoženi'?

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jutro1 je napisao:

Dobro potkožene osobe neumjesno odgovaraju osobi koja je ostala bez ičega.Meni degutantno!

 

jutro1,

ti si malo zfrustrirana odgovorima doljnjih. Mislim krivo si ih protumačila. I oni su zfrustrirani ovom tvojom a i svekolikom situacijom u koju sm dovedeni,ko narod i radnici ove zemlje. Kaj da ti preporuće osim da ti zažele da se ne predaš i da nisi jedina? Kaj da ti vele nek ono kaj ti vele na Zavodu? Ja sam vječiti optimist ali i meni ponekad nestane zajebantske inspiracije da razveselim čitateljstvo legalisa. Kak da ti pomognem? Iskreno ,ne znam osim: Budi uporna ,hrabra,traži posao,bilo kakav. Snađi se. Ima još posla samo smo skloni prepustiti se malankoliji i očaju,žaliti za propuštenim ,razmišljati unatrag i unaprijed. Treba gledati kaj bum baš sad . Danas. I bit će lakše. Eto,tak ti ja mislim da trebaš. I idi tam u taj #OOPS#ni Zavod i pitaj kaj da se radi? Svaki dan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imate se pravo obratiti nadležnom CZSS. Ako zadovoljavate uvjete(obično je to dohodak po članu obitelji i neposjedovanje nekih velikih vrijednosti) možete ostvariti pravo na jednokratnu pomoć, stalnu (socijalnu) pomoć,ili recimo pomoć u ogrijevu.

Također, putem zahtjeva za jednokratnu pomoć,ukoliko imate školarca, i priloženog računa za kupnju udžbenika možete ostvariti naknadu tj.povrat novaca za iste u vidu pomoći za opremu školarca. :namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jutro1 je napisao:

Onaj na kog sam mislia sigurno će se javiti a meni se osobno ne sviđa kad je netko poklopac za sve lonce.Meni je to tako izgledalo.

More bit da je tebi to tako zgledalo,al to ni tako. ja pratim te sve dečke i nema baš "ptkoženih" i nema takvih od ovih dole koji nisu dobronamjerni. Ti terbaš malo više samopouzanja i u borbu za posel. Kakav takav. Bolje nego ić po CZSI-ma i kaj ja znam po ćemu. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija