Jump to content

odvjetničko društvo borić i toš


vale1402K

Preporučene objave

Ja sam ih jučer zvala pošto ni ja nemam nikakvu povratnu informaciju i rekli su mi da ako me nisu zvali u drugi krug razgovora da nažalost nisam prošla, ali da im nije jasno kako nisam dobila mail u kojem su me o tome obavijestili i da će provjeriti što je sa mailom....naravno nisam ga dobila ni nakon tog poziva...izgleda da su jednom dijelu ljudi javili da nisu upali u 2. krug, a jednom dijelu nisu....

 

A da budeš sigurna nazovi ih i pitaj, premda ni ja nisam baš dobila precizan odgovor, al dobro, nisam puno ni očekivala tako da opet ispočetka :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gotovo svi mi koji se javimo na natječaj imamo ono što oni traže,svima nam je bilo ugodno na tom razgovoru, tako da smo SVI koje nisu zvali na razgovor u drugi krug razočarani.

Ali tu je bitno tko se njima svidi, a tko ne, zato te izjve tipa " imam sve što traže, svidjela sam im se i sl " su totalno suvišne jer se odnose na nas 90 posto koji tražimo posao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

draga kolegice, mislim da stvarno nema potrebe za živciranjem. ja imam pravo biti razočarana, isto kao i ti, ne mislim da sam bolja od ostalih pa sam trebala dobiti posao već sam ozbiljno pitala koje nijanse presuđuju u odabiru jer nažalost ne poznajem ljude koje su dobili posao u odvjetništvu preko ozbiljnih natječaja već isključivo preko veza i vezica pa me zanima trebam li možda dubiti na glavi kad dođem na razgovor ili je dovoljno imati sve što traže!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 11 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija