Mela77 objavljeno: 17. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 17. veljača 2012. Ako mi itko može pomoći savjetom, pomagajte !!! 2010. godine u ljetnim mjesecima iznajmljivala sam kuću, za što sam sve uredno platila, od poreza do paušalne pristojbe. Iste godine u 10. mjesecu odjavila sam iznajmljivačku djelatnost. Danas 17.02.2012. godine u Poreznoj upravi tražila sam potvrdu za dječji doplatak i za promjenu ugodno se iznenadila. Rekli su mi da imam 1200,00 kuna preplaćenih sredstava za paušalnu pristojbu i ako ih želim nazad moram podnijeti zahtjev ?! Stvari stoje ovako. Da sam ja njima dužna naplatili bi mi to sa debelom kamatom, a obzirom da su oni meni dužni vratiti će mi "samo" 1200,00 kuna. Moje je pitanje, imam li pravo tražiti i kamate na navedeni iznos za vremensko razdoblje od 10. mj 2010. godine do danas:-? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 17. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2012. tek ako/kad se rješenjem utvrdi da je porez preplaćen imate pravo na kamate i to 9% godišnje . i to od dana podnošenja zahtjeva. podnesite zahtjev možda se iznenadite kad/ako dobijete 100,00-injak kuna više. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.