maramih objavljeno: 15. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2012. Primila sam navedeni prijedlog, i sad me zanima imam li osnova za ulaganje prigovora po osnovi zastare, s obzirom da je taj cek bio naplativ u 11. mjesecu 2010. a do danasnjeg dana nisam primila nikakvu obavijest o potrazivanju do ovog prijedloga za ovrhu. Hitno molim za savjet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 15. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2012. Da, radi se o zastari, ali postoji mogućnost tužbe radi isplate (do 5 god ako se ček izdao radi kupovine). do danasnjeg dana nisam primila nikakvu obavijest o potrazivanju do ovog prijedloga za ovrhu. Ček se naplaćuje iz pokrića, o kojem jedino izdavatelj ima saznanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 16. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2012. Jeste dobili prijedlog za ovrhu ili i rješenje o ovrsi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maramih odgovoreno: 26. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2012. prijedlog ne i rješenje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninichh odgovoreno: 26. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2012. nekako sumljam da ste dobili samo prijedlog za ovrhu. nikada se ne šalje samo prijedlog za ovrhu, već Vam na prvoj stranici piše: prijedlog za ovrhu a obično na zadnjoj: rješenje o ovrsi i poslovni broj spisa. pogledajte datum primitka prijedloga za ovrhu-to je pečat na prvoj stranici (bilo od suda ili javnog bilježnika) i tada je vidljiv datum prekida zastare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.