Jump to content

F29 ???


siralex

Preporučene objave

Molio bih nekog da mi odgovori ili neka napiše stranicu di to pise(objasnjenje) o spomenutoj šifri jer sam ja samo nasao da je to F29 Neorganske psihoze, nespecifično ali nemogu nac objasnjenje.Da ukratko kažem i da neznam jesam li to dobio ili se doktoru omaklo jer ispod ostalih šifri jucer sam bio na kontroli i napravio frku tamo da me doktor uzeo preko reda itd itd i uz papir i šifre koje mi inace stoje ispod pise taj f 29 ali u produzetku nepise nista kao kod gornjih šifri(npr F62 Trajne promjene osobnosti nakon PTSP-a itd)E da promjenjenj mi je i spavajući hehe lijek sa leponexa na neki o-pin pa ako može ukratko i nesto sta se toga tiče i misljenje jeli za 29-ku doktoru pobeglo ili ne zbog samo broja i sta bi to trebalo znacit.Al sam ih jucer postrojio hehe

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 10 godina kasnije...
Dana 25. 01. 2013. u 9:54, siralex je napisao:

Ma znam i ja to ali sta to znaci

Gospodine bez uvrede, ali vi bi trebali znati što vam je i što ste govorili  liječniku specijalistu o svojim simptomima da vam je dao tu dijagnozu. Ako ste zaboravili  piše vam na kontrolom listu koji dobijate nakon pregleda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija