Jump to content

agresivni pitt bull bez nadzora


isapas

Preporučene objave

Susjeda ima agresivnog pitt bulla kojeg učestalo pušta bez nadzora,ulazi na moj posjed,pas je agresivan već je na žalost zaklao par pas i mačaka a ja sam u strahu za svoje ljubimce,napominjem da sam već nekoliko puta zvala policiju i vet.inspektorat i ništa se nije dogodilo,to traje već godinama ,pas je već bio u crnoj kronici jer je napao drugog pas na povodniku kojeg je šetala curica od 11 godina ,molim Vas za bilo kakav savjet jer očigledno nitko ne poduzima ništa od nadležnih institucija,više neznam kome se obratiti i koje su alternative da se situacija već jednom riješi,privatna tužba ,zvati novinare ili...molim za odgovor

uređeno: od petpetica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš posjed vidljiv s ulice ima status javnog mjesta.

 

Čin susjedinog puštanja psa koji može ugroziti osobe jest elemenat narušavanja javnog reda i mira.

 

Slikajte tog psa s prozora, napišite pismo prekršajnom sudu u kojem tražite da tu susjedu kazne zbog narušavanja javnog reda i mira, a da vi kao oštećena osoba želite dati iskaz na sudu.

 

Ne spominjite vaše mačke ni bilo koje druge životinje jer je element prekršaja moguća opasnost za osobe, a vaše mačke nisu osobe. Osoba ste vi i mogući vaši ukućani.

 

To će sud shvatiti kao optužni prijedlog oštećene osobe po kojem su dužni postupati.

 

Napišite pismo i policiji, pravo u sjedište ministarstva u kojem navedite da ste dana tog-i-tog zvali policiju koja nije uputila policijsku ophodnju već jednog jedinog policajca koji kod sebi nije niti imao kazne da obavi policijski posao, te da ste na žalost prisiljeni sami uzeti pravdu u ruke i kao ovlašteni tužitelj podnijeti optužni prijedlog prekršajnom sudu pored živih i zdravih policajaca. U tom pismu policiji nemojte iznositi nikakve kritike na policiju, nemojte imati nikakve zahtjeve nego im se samo ironično zahvalite. E to vaše pismo će biti najgora pljuska tim policajcima koji su trebali intervenirati kao i cijeloj toj policijskoj postaji, unutar policijskog sustava će se dogoditi jedan mali zemljotres koji će ih razbuditi i natjerati da ubuduće pažljivije reagiraju na pozive građana.

 

Ovu temu premještam u podforum prekršajnog prava.

 

Javljajte svoje korake i razvoj situacije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija