Jump to content

Tužba Protiv bolnice-molim pomoć


rvakanja

Preporučene objave

Poštovani,

Molim Vas bilo kakvu pomoć.Naime,radi se o slijedećem;

Gđa. 74 god.totalno zdrava slomila desni kuk prije 5 mjeseci, odlazi u bolnicu gdje vrše operaciju i na rehabilitaciji sve prođe ok ponovno prohoda, te 15. 8 ponovno pada i lomi lijevi kuk. Ponovno odlazi u bolnicu gdje govore da je potrebna operacija koja ce biti izvršena 16.08. Drugi dan odgađaju operaciju za 19.08. zbog nalaza. 19.08 ponovno nemaju sve nalaze te ponovno odgađaju operaciju za 22.08. nakon čega dolazi do operacije. Operacija kuka prolazi navodno u redu da bi 22.08. naveče ustanovili da su joj kako je navedeno i u otpusnom pismu "prilikom operacije oštećena arterija i vena" te da nema cirkulacije u lijevoj nozi, nakon čega ponovno ide na operaciju da bi joj to zakrpali, nakon toga 23.08 njoj pozli te ponovno ide na operaciju zbog tromba. 24.08 u jutarnjim satim gđa je preminula. Što dalje napraviti????? Moram napomenuti da se radi o obitelji sa malim financijskim primanjima te molim nekakvu pomoć kome se obratiti i što poduzeti.

Unaprijed zahvalan,

Ivan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokušajte sa zahtjevom za besplatnom pravnom pomoći, kod nadležnog ureda državne uprave u županiji (odnosno Gradu Zagrebu) u kojoj prebivate.

 

Evo vam i link na sam zakon da provjerite ispunjavate li uvjete za istu - http://www.zakon.hr/z/286/Zakon-o-besplatnoj-pravnoj-pomo%C4%87i

 

Druga varijanta (ako sa prvom nećete imati uspjeha) jest da nađete odvjetnika koji će pristati da radi za postotak dosuđene naknade štete (dakle da vam ne naplaćuje same radnje kako će biti poduzimane), ali tu treba biti oprezan da se ne dogovorite za previše. Iako, imajući u vidu složenost vašeg predmeta, pitanje je bi li koji od odvjetnika pristao raditi na opisani način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija