Jump to content

Pokušaj prevare


baustelac

Preporučene objave

Poštovani, molio bi za vasu pomoc. Danas su dvoje djece na neobilježenom prijelazu prelazili cestu. Moj otac im je stao i sve je bilo uredu, nisu presli cestu nego su se vratili natrag. Kad se vracao doma morao se opet vratim tim putem i otisao doma. Kad doma, dva policijska vozila i cetiri policajca sa optuzbom da je udario autom dvoje djece koja su zapisala njegovu registraciju i zvala policiju. Puhao je na alkohol, nije ga bilo te su uzeli njegovu izjavu i provjerili auto na otiske prstiju i nasli dva otiska na rubu auta koja su mogla biti bilocija. Oznacili su otiske strelicama i poslikali. Optuzili su ga da zato sto je udario dvoje djece da se zato i vratio na mjesto nesrece da provjeri dal je bilo policije, a nije zato, nego je tim putem morao proc da ide doma.

Kad su policajci otisli rekli su da ce se javit pisanim putem.

 

Molim Vas, sto uciniti u ovoj situaciji? Da li oni mogu ista zakljuciti na osnovu slika otisaka? Sigurno nije nikoga udario, a krivi ga se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma, dns sam vise pricao sa starim. On je rekao da je nakon prospavane noci siguran da nije nikoga udario. On je stao i oni su stali i vratili se nazad. A policija kad je dosla nije napisala nikakav izvjestaj. Samo je morao puhati na alkohol i ispricat svoju pricu. Osim testa na alkohol nista drugo nije morao potpisat. Moguce je da je netko drugi udario dijete sa slicnim autom, a netko od prolaznika kad je on ponovno prolazio tim putem zapisao njegov auto. Na autu policija nije pronasla nikakva ostecenja osim dva otiska prsta. Dijete je kao zatrazilo lijecnicku pomoc u bolnici. To je ono sto su mu jucer rekli i da ce se sljedece javit pisanim putem ako bude nesto. Moguce je da je auto iste marke sudjelovao u nesreci, a da je netko krivo zapisao njegove tablice.

 

Da li zato sto nije bilo nikakvog zapisnika koji je on trebao potpisat moguce da nece podnijet nikakvu prijavu? Jesu mogli oni uzet njegovu izjavu, a da je on pri tome ne potpise? I da li uopce oni ista mogu zakljuciti na temelju otisaka prstiju jer ostecenja na autu ocito nema, a njemu lice nitko nije vidio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1.Samo je morao puhati na alkohol i ispricat svoju pricu. Osim testa na alkohol nista drugo nije morao potpisat.

 

2.To je ono sto su mu jucer rekli i da ce se sljedece javit pisanim putem ako bude nesto. Moguce je da je auto iste marke sudjelovao u nesreci, a da je netko krivo zapisao njegove tablice.

 

3.Da li zato sto nije bilo nikakvog zapisnika koji je on trebao potpisat moguce da nece podnijet nikakvu prijavu? Jesu mogli oni uzet njegovu izjavu, a da je on pri tome ne potpise?

4.I da li uopce oni ista mogu zakljuciti na temelju otisaka prstiju jer ostecenja na autu ocito nema, a njemu lice nitko nije vidio?

1.Točno.

2.Ako je on dobit će obavijest o postupku doma

3.Ništa on ne potpisuje u slučaju nezgode osum alkotesta

4.Zato su i uzeli otiske

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija