Jump to content

Nepropisno zaustavljanje i parkiranje službenim vozilom


ljubo123

Preporučene objave

Vozim dostavno vozilo tvrtke u kojoj radim,mnogo adresa na koje se dostavlja nema osigurano mjesto za parkiranje ili rade u vremenu zabrane dolaska vozilom u određene zone u mjestima.Svaki dan zbog svega navedenog nalazim se u različitim prekršajima.Problem nije bio toliko očit kad su se na ulicama gradova(pretežno Zagreba)nalazili komunalni redari ,pa samo ih izbjegavali.Pošto je sad veliki dio Zagreba "pod" nadzornim kamerama kolege i ja ne možemo znati da nas je kamera zabilježila.Komunalna služba ne može znati tko je vozio jer je vozilo registrirano na tvrtku.

Na adrese vozača su počele stizati kazne za nepropisno zaustavljanje i parkiranje,a podatke su mogli jedino saznati upravo od tvrtke.

Rok za prigovor je osam dana,a nama u tom roku nitko ne daje konkretan savjet što nam je činiti,tj. kao da žele na nas prebaciti odgovornost što smo u njihovu korist odrađivali posao u prekršaju u koji nas svjesno šalju iz dan u dan.

 

Na kraju se može doći zaključka da možemo mjesečno skupiti više kazni nego što dobijemo plaću.

 

Pomoć! Da li itko ima sličnih iskustava i možda za ponuditi kakvo rješenje,jer se može svaki dan očekivati nova "čestitka",a onda odlazak na posao gubi svaki smisao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija