Jump to content

da li se oduzimaju vozačke?????


anonimno

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

dragi prijatelju,neki mozgovi su tako nešto imali na umu do prije 1,5 mjeseci u Zakonu zdrvastva je stajla takva mogučnost.No odmah da ti odgovorim taj je zakon izmjenjen prije 1 mjesec i kolege koje su oboljele od PTSP-a mogu nesmetano zadržati svoje vozačke dozvole.. zašto bi mi HRVI bili nešto drugačiji od drugih,zar oni koji su civilni invaliti ne bi trebali imati iste zakone.. srčani bolesnici,slab vid, nedostatak ekstremiteta i dalje vjeruj mi veća su opasnost.. samo mozgovi nisu shvatili da su narkomani i razni ovisnici veća oasnost od nas branitelja oboljelih od ptsp-a. Zaslugom g.Jadranke Kosor i nas članova udruga zakon je izmjenjen po hitnom postupku....sretan put i ugodna vožnja,,, za to smo se borili :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zašto bi mi HRVI bili nešto drugačiji od drugih,

 

ne ulazeci sada u sam ptsp kao dijagnozu, nije valjda da doista ne razumijes zasto osobe sa odredjenim psihickim poremecajima treba ukloniti iz prometa i nije valjda da doista ne razumijes zasto nije isto ako (posebno prilagodjenim) vozilom upravlja mentalno zdrav vozac bez donjih ekstremiteta i ako vozilom upravlja osoba koja u sred voznje moze dozivjeti napad i/ili iskljuciti se iz realmnosti, a uz sve to je niskog praga tolerancije i sklona suicidu?

 

ili bi se od ptsp-a bolovalo samo kada treba primiti mirovinu, a kada treba vozati auto (na povlasticu) onda bi se bilo skroz mentalno zdravim?

 

dakle nakaradnog li razmisljanja...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Na jutarnjoj kavi sam s drugovima :-) braniteljima doznao da se invalidima HRVi s 30 % oduzimaju vozačke dozvole, onima koji su obolili od PTSP-a? A pošto nas to sviju zanima zna li itko pravu istinu ?

 

ISTINA - i ja sam to čuo, a j...ga sad će se vidjet "čija baba crno runo prede" - 'Ko je tu lud a 'ko nije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija