Jump to content

Zastara računa za reklamu na javnoj površini


IvaM

Preporučene objave

Dobila sam posljednju opomenu od općine, lokalne samouprave, za plaćanje dvaju računa za reklamu na javnoj površini, jedan je sa rokom dospijeća u 8 mj /2012 a drugi u 8mj/2013.

 

Molim vas za informaciju koji je rok zastare u tom slučaju, dali je 3 godine kao kod komunalne naknade ili je možda 1 godinu kao za obične račune?

 

Koja je procedura kod prisilne naplate? Sad sam dobila rok do 13.06.2014 da platim ili će oni pokrenuti prisilnu naplatu.

 

Da li eventualni prigovor moram poslati odma tj. do tog roka ili ću dobiti još kakvu obavijest prije prisilne naplate pa da eventualno tada uložim prigovor?

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lokalna samouprava, općina, je donijela Odluku na razini općinskog vijeća o visini naknade za korištenje javnih površina, npr. štandova, štekata,... tako i za postavljanje reklama. Nemamo neki poseban ugovor, reklamu smo postavili, a oni nama ispostave račun svake godine u 8 mjesecu za tu godinu/sezonu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija