joto77 objavljeno: 23. srpanj 2014. Dijeli objavljeno: 23. srpanj 2014. Poštovani, Kako sam nakon 16 godina rada ostao bez posla, a imam gotovinski kredit koji više nisam u mogućnosti otplaćivati te neki sitni dug po diners kreditnoj kartici a ne posjedujem nikakve nekretnine, molim vas za savjet u svezi nekretnine u kojoj živim s ozbirom da je ista u vlasništvu mojih roditelja, dali je moguće da tu nekretninu moji roditelji daruju mojoj djeci (sin i kćer) u jednakim udjelima s obzirom da na nekretnini ne postoje nikakvi tereti. Moje pitanje dali je ta nekretnina u tom slućaju predmet neke možebitne ovrhe. Napominjem da još uvijek uredno podmirujem svoje obaveze, ali je pitanje do kad ču to biti u mogućnosti. Molim da se javite u slucaju potrebe za dodatnim informacijama Ukoliko je potrebno napraviti neke pravne radnje za koje je potreban odvjetnik bio bi zahvalan za savjet kome da se obratim . Hvala unaprijed Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 23. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2014. Naslov teme je izmijenjen,no sadrzaj je isti kao u temi pod linkom http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/75590-Daravanje-nekretnine-unucima?p=657070#post657070 Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave