Jump to content

korupcija u pravosudju


branci

Preporučene objave

rubens je napisao:

Situacija u pravosu?u općenito zaista nije bajna, al najstrašnije što nam se doga?a, ovdje, su upravo ovakvi postovi, neargumentirani, paušalni, gdje si netko uzima za pravo generalno ..... (samocenzura) po nekome ne navodeći za to ni jedan jedini argument, ni dokaz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Spletom okolnosti, nedavno sam sa dosta sudaca bila na jednom predavanju. Uplasila me nezainteresiranost tih sudaca za predavanje namijenjeno upravo njima i unapredjivanju njihovog rada. Medjutim, vise od toga su me uplasila njihova pitanja predavacima!!!Ta bi pitanja bila nedopustiva i studentu 1. godine prava, a kamoli njima!!!!I onda covjek dodje pred takvog suca........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rubens,

 

Pa na ovom postu možeš naći tisuću argumenata o našoj užasnoj situaciji u pravosuđu. (Nažalost vrlo drastičnih kao npr -slobodno šetajućih ubojice! npr. sisački monstrum na dopustu iz požeškog zatvora)

 

Dabogda ti osjetio na svojojo koži neke argumente protiv glede pravosuđa koje sam ja i 1 000 000 nezadovoljnih građana osjetili na svojoj.

 

Možda budeš tada progledao sljepče jedan!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija