Maria mee objavljeno: 19. kolovoz 2015. objavljeno: 19. kolovoz 2015. Prodao sam auto, normalno obavili javnog biljeznika, medutim, kupac auto ne moze prepisati na sebe jer ima kazni oko 5000 kn, sad prijeti sa tuzbom, kaznu nisam u mogucnosti platiti, zanima me sta mogu napraviti? Citiraj
G-man odgovoreno: 19. kolovoz 2015. odgovoreno: 19. kolovoz 2015. Premješteno u odgovarajući podforum. P.S. Radi se o njegovim (kupčevim) kaznama? Citiraj
Maria mee odgovoreno: 19. kolovoz 2015. Autor odgovoreno: 19. kolovoz 2015. Ne, kazne su moje. Citiraj
Matrix odgovoreno: 19. kolovoz 2015. odgovoreno: 19. kolovoz 2015. Zbog čega niste od cijene vozila odbili kazne. Citiraj
Maria mee odgovoreno: 19. kolovoz 2015. Autor odgovoreno: 19. kolovoz 2015. Stvar je u tome da smo mjenjali aute, ja sam njemu "prodao" svoj, a on je svoj " prodao" mojoj zeni. Tako smo se dogovorili. A ja sam mislio da su mi te kazne sjele na racun, pa nisam ni provjeravao, a on nije ni pitao. Citiraj
Matrix odgovoreno: 19. kolovoz 2015. odgovoreno: 19. kolovoz 2015. , a on nije ni pitao. ako vam je citirano opravdanje,onda nije situacija sjajna,budući da su u zasnivanju obveznih odnosa i ostvarivanju prava i obveza iz tih odnosa sudionici dužni pridržavati se načela savjesnosti i poštenja.(čl.4.ZOO) Citiraj
G-man odgovoreno: 20. kolovoz 2015. odgovoreno: 20. kolovoz 2015. Kupac će imati valjanu osnovu da traži raskid ugovora. Dogovor vam je najbolja opcija. Citiraj
DENX5 odgovoreno: 31. kolovoz 2015. odgovoreno: 31. kolovoz 2015. imam i ja problem-prodao bi odjavljeni auto,što trebam napraviti Citiraj
sivko odgovoreno: 1. rujan 2015. odgovoreno: 1. rujan 2015. Kupoprodajni ugovor ovjerit kod jb-a. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.