Lunjalo objavljeno: 26. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2015. Neznam u koju skupinu bih stavio ovu temu ali zanima me jedna stvar,ako je firma za koju sada radim u predstecajnoj nagodbi da li mogu u banci ili bankama napraviti bilo kakav kredit u ovom mom slucaju nenamjenski u kunama i to neku sicu,posto sam vec radio zahtjev u jednoj banci i zadovoljio uvjete ali zbog mog poslodavca su me odbili?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 26. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2015. To ovisi o bankama i sredstvima osiguranja kredita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vs08 odgovoreno: 28. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2016. Pozdrav! Podignut je kredit i izvršena je uplata u iznosu 15 anuiteta od kojih je samo 6 dospjelo, dakle preplaćeno je 9 anuiteta. Da li je banka dužna vratiti preplaćeni iznos ukoliko korisnik kredita to zahtjeva? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 28. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2016. Da li je banka dužna vratiti preplaćeni iznos ukoliko korisnik kredita to zahtjeva?nije dužna vratiti osnovom čl.1112.Zakona o obveznim odnosima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vs08 odgovoreno: 28. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2016. Zahvaljujem na brzom odgovoru. Znači dužni nisu, no mogu ako to žele svojom voljom (ako ih lijepo zamolimo, nadam se) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 28. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2016. no mogu ako to žele svojom voljomnaravno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.