Jump to content

Preticanje, sudar


njehto

Preporučene objave

Poštovani,

 

imao sam lakšu prometnu, pri preticanju vozilo koje sam preticao skrenulo je lijevo u mene (prešlo u moju prometnu traku) kada sam bio haubom 15cm do retrovizora (njegovog), dakle prošao sam više od pola dužine vozila.

 

Situaciju komplicira činjenica da se to odvilo 1 do 5m od ležećih policajaca između kojih je puna linija koja počinje 1 do 2 m prije ležećih (do tada je isprekidana bez znaka zabrane preticanja). Oboje smo se kretali brzinama do 35 km/h (unutar ograničenja) pošto smo se pripremali za prelazak preko ležećih.

Preticanje sam započeo na isprekidanu, prošao auto koji se nalazio iza ovoga sa kojim sam imao sudar i planirao dovršiti preticanje preko ležećih policajaca pošto se nisam mogao sigurno vratiti u svoju prometnu traku između njih dvoje.

 

Nakon nezgode zaustavili smo se i zvao sam policiju koju smo čekali 90 minuta nakon čega smo se razišli uz ispunjeno EU izvješće o nezgodi.

 

Da li imam pravo na naplatu štete od suučesnikovog osiguranja?

 

 

Lijep pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija