Jump to content

Informacije


Geminoid

Preporučene objave

Pozdrav svima, prije dva tjedna sam na glazbenom festivalu uhvacena s manjom kolicinom amfetamina, koju sam bez pruzanja otpora predala policajcima. Na licu mjesta potpisala sam neki papir medutim nisam dobila nikakvu kopiju istog. Kako mi je to prvi prekrsaj nisam znala da to trebam dobiti a pismo ce mi, rekli su, stici tek za dva mjeseca. Kako bi se sto bolje pripremila za sud volila bi znati sto su mi tocno napisali u prijavi jer kako vrijeme prolazi, strah me da ne kazem nesto krivo i dobijem jos vecu kaznu. Postoji li nacin da dodem do toga i kako ili mi je pametnije da ne pitam nista nego iskoristim to za zalbu kasnije? Unaprijed hvala svima na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znači prekršajni nalog na 5000 kn će doći doma pa će bit mjesta i za prigovor a ako napišu optužni prijedlog dobit ćeš obavijest o tome i kasnije poziv na sud.vjerovatno je potpisana potvrda o privrememom oduzimanju predmeta.nedobivanje iste odmah ne umajuje prekršaj i nema izvlačenja na to.A šta bi napisali,da si posjedovala nn tabletica a što je zabranjemo po nn članku nn zakona.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno vam hvala svima na odgovorima :) Malo sam zabrinuta jer mi je ovo prvi problem sa zakonom i ne znam što me očekuje... Bilo bi mi drago kad bi me malo uputili u to kako će izgledati kad dođem na sud i kako bi mi bilo najbolje da se postavim da prođem što bezbolnije jer sam student i u slaboj financijskoj situaciji, a ne želim obitelj opterećivati time nego se planiram sama pobrinuti za kaznu. Znam da je najpametnije sve priznati i pokajati se, to i planiram, ali ako netko ima još što za nadodati bila bih jako zahvalna. I još nešto, nakon što sve to prođe i kazna bude izrečena, kakve su daljnje sankcije? Ne bi mi bilo baš ugodno da me sa trideset skidaju po cesti zbog gluposti koju sam napravila s 20 jer sam inače prilično uredna, usudila bih se reći da čak urednije živim od većine ljudi mojih godina, ali eto bilo je ljeto, praznici - zalomilo se. Iskreno se nadam da će ovo bit samo jedna od onih priča kojih ću se prisjećati na roštilju s prijateljima dok vrtimo teme iz doba kad smo bili ludi i mladi :D Iako mi je trenutno loše od same pomisli u što sam se uvalila... A valjda će proć sve dobro.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija