Jump to content

Što učiniti sa susjedom kojega zateknem u stanu?


Jethro

Preporučene objave

inače, susjed je katastrofa, stalno mi zove policiju zbog glasne muzike, zbog čudnih zvukova, buni se da trošim puno vode i sve ostalo što mozak od 70 godina može domisliti. kad policija dođe, vele policiji "pitajte ga odakle mu stan, novi auto i blabla". no comment! inače sam vrlo korektan, a on je predstavnik stanara u zgradi. stalno špijunira, gleda mi kroz špijunku u stan i takve stvari. dva puta sam ga našao u stanu jer sam bio pritvorio vrata dok sam otišao u dućan.

pitanje:

mogu li sljedeći puta kad ga nađem u stanu zadržati i pozvati policiju kojoj ću prijaviti nestanak 20000 eura koje će mi tada sigurno nestati?

ako dođe do suda, vrijedi li imalo njegova riječ (kao riječ lika koji je nađen u mojem stanu) protiv moje, vlasnika stana u koji je on ušao mimo moje volje?

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:-? kako ti, uopće, netko nepozvan može ući u stan, kada tebe nema ?? ''Najmanje'' što se može učiniti, jest da se zaključavaju vrata, pa tako sva ova naklapanja,...''ja bi ovo, ja bi ono....samo da ga nađem, bla bla,......'' nisu više bitna, jer, ako su vrata zaključana, a ti ''zatekneš'' nekoga, onda je to provala i sve je drugo nebitno.........
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na dobronamjernom savjetu, no ako već lažem, neću lagati za 2000 eur, nego za 20000 eur.

 

nego, tko će meni dokazati da mi nije nestalo 20000 eur?

 

činjenica je da mi je isti novac nestao dok je on vršio kaznenoi djelo nepovredivosti doma, a obično kad ide jedno kazenno djelo, može se nakalemiti i drugo. inače, ne moram prijaviti njega, nego zvati policiju da mi je u tom i tom terminu nestao novac, a oni će mene pitati da li mi je bio itko doma. onda ću ja reći: kako ne, pa susjed koji mi je ušao u stan. dalje je na sudu red.

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija