Jump to content

Pomoć u vezi prigovora na kaznu za prometnu nezgodu


bitmap

Preporučene objave

Pozdrav, prvi put sam imao prometnu nezgodu i neznam kak sad reagirat na ovu neocekivanu kaznu koji sam dobio.

Ukratko cu vam opisat dogadaj i pokazat prekršajni nalog koji sam dobio pa vas molim da mi pomognete jer nisam jos nikad pisao nikakav prigovor.

 

U 3. mj se ovo dogodilo bila je noc, kretao sam se autom po aveniji bolonje prema zagrebu, kako sam trebao ici na škorpikovu prestrojio sam se u ljevu traku iza mene je bilo drugo vozilo koje je blicalo dugim svjetlima jer ga je valjda zasmetalo moje prestrojavanje, nakon par trenutaka skrenuo je na desnu traku i opet uletio ispred mene na ljevu gdje me je skoro udario. Dosli smo do semafora prije skretanja za desno ispod nadvoznjaka za skorpikovu. Na semaforu je bilo zeleno ali on nije htio krenut, ja sam potrubio a on se samo okrenuo prema meni i vjerojatno smijao. Nakon par trenutaka krenuo je i ja sam krenuo za njim, nakon nekih 35 metara od semafora je naglo bez razloga ispod nadvoznjaka zakocio i stao, ja sam takoder kocio ali nisam uspio izbjeci udarac. Stete na autima nije bilo osim sto je meni far ispao iz lezaja ali sam to vratio natrag pritiskom, i bilo ke par ogrebotina. Prilikom sudara nismo se kretali brze od 35 km/h.

 

Nakon sudara oboje smo izasli iz auta, gdje je on zatim poceo meni prijetit "razbit cu ti glavu" itd.

Ja sam zvao policiju zbog straha za vlastitu sigurnost dok je on i dalje se derao na mene i curu koja je bila s menom u autu.

 

Policija je dosla i obavila ocevid, nitko nije bio alkoholiziran, kod njega je bilo jos ljudi u autu, 2 zenske osobe i djete koje se vozilo u narucju, nakon policije dosla je i hitna i odvezla tu jednu zensku osobu iz neznam kojeg razloga. Policajci su rekli da nemogu odredit krivca vec da cemo oboje ici na sud, ali evo sad je ipak dosao prekrsajni nalog od policijske postaje.

-----------------------

kklqHKa.jpg

 

Radim za minimalac, i placam kredit 1500 kn mjesecno, i neznam dal da se zalim samo na visinu kazne ili nesto drugo. Imam svjedoka za sve ovo sto se dogodilo. samo sam jednom kaznjavan zbog brzine prije 3 godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija