Jump to content

Lazno svjedocenje


Mentalist2

Preporučene objave

Mislim da sam mozda pogrijesila temu za pitanje ali odnosi se na odvjetnika,oprostite molim vas. Ovako,..u 8.mj 2017 su me fizicki napale zena i kcerka (zena ima dijagnozu sizofrenija), imala sam 25 ozljeda. Moj svjedok se na sudu predomislio, 99% toga nijhe rekao,a gledao je cijeli dogadjaj. Sudac nije imao njegov zapisnik svjedocenja iz policije. Mogu li odvjetnika pitati za-- kopiju originala zapisnika tog mog svjedoka? Moze li to odvjetnik,potraziti,a da ne uzme tj ne naplati za cijeli slucaj jer samo taj papir iz mupa trebam? Hvala

uređeno: od Kristina Floka
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav . nisam imala mogucnost financijsku za odvjetnika da bude samnom na rocistu. Problem je u tome sto ta zena ima familiju u policiji., duga prica, uglavnom duga prica, ali zapisnik tog svjedoka sucu nije dostavljen., sudac se na mene nije obazirao kada sam pitala Zasto nema zapisnika.. 

Prije prijave dorhu bi sama samostalno htjela vidjeti taj zapisnik tj kopiju originala ,dali to moze potraziti iz mupa odvjetnik, ako neko zna konkretan odgovor? Hvala ..

 

Sivko, sudac ga je ispitivao. Bez zapisnika. Svjedok lagao sve u 16..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija