Jump to content

adaptacija tavanskog prostora


bobetko

Preporučene objave

živimo u kući koja se sastoji od suterenskog dijela i garaža koji je diobom pripao mojoj supruzi , tri zasebna stana, svaki na svojoj etaži i potkrovlja ( tavan ) koji je pripao ženinoj sestri. stanovi su etažirani , dok suteren sa pripadajučim garažama  i tavan nisu . šogorica želi adaptirati tavan u stan na način da dio tavana intervencijom na krovištu pretvori u ( otvorenu ) terasu od oko 30m2 a ostalo u stan i to bez ikakvih građevinskih i ostalih dozvola  a s obzirom da živimo u stanu ispod tavana , koji je vlasništvo moje supruge , brine nas takva adaptacija kao i ta terasa jer se bojimo mogučih posljedica ( hidro i termo ) .kako možemo spriječiti nakanu  moje šogorice.

  ljepo molim odgovor ako je moguće što prije 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po opisanom tavan (potkrovlje) jest zajednicki dio zgrade (u vlasnistvu svih vas) te ce za navedene radove prije svega trebati suglasnost svih stanara. 

Osim suglasnosti biti ce i potrebna izrada glavnog projekta ili ishođenje građevinske dozvole, ovisno o planiranom zahvatu.

Kada pristupi građenju jednostavno za pocetak podnesite prijavu Građevinskoj inspekciji. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija