Jump to content

HRVI


smurat

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...
Prije 49 minuta, Tonči22 je napisao:

Prije tj dana bio na vjestacenju u Tvrtkovoj zna li neko kada bi mogao ocekivati rješenje 

Čim vidiš poštara eto i rješenja 😉😉😉 .čemu žurba ? sve ide svojim tokom.sve Vas izjeda nervoza.ionako ne možete ubrzati “njihov“ rad ( vještaka i pisara).samo opušteno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 17 sati , Tonči22 je napisao:

Prije tj dana bio na vjestacenju u Tvrtkovoj zna li neko kada bi mogao ocekivati rješenje 

Kako sam bio u blizini našeg područnog ureda za min. hrvatskih branitelja, pitao sam reda radi koliko se čeka rješenje ako znaju. Rečeno mi je cca 60 dana minimalno. Što god to značilo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po zakonu o općem upravnom postupku članak 101 stavak 2.  (60 dana). Po navršenih 60 dana  možeš slati požurnicu, prigovor, žalbu na prvostupanjsko riješenje, a na drugostupanjsko pokrenuti spor kod upravnog suda (treba imati novac), Ako ne dobiješ rješenje to se smatra "šutnja administracije" što znači da je prigovor, žalba odbijena, te na osnovu toga možeš pokrenut upravni spor, e onda počinje pravna filozofija, zarez, točka (skoro pa nemoguće dobiti spor). To je cijela igra da nas što manje dovrši zahtjev za status HRVI, a u 90% slučajeva dobivamo 19% bez ikakvih prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
prije 3 sati , zokaosijek je napisao:

Poštovani. Dali rade komisije u zg.za drugostupanjska rješenja za hrvi. Naime ja sam bio 3.put 2.02.2020.g.u st.na prvostupanjskoj komisiji. Ako netko zna kakva je situacija nek javi. Bio bi zahvalan! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...

Ne znam,samo znam da sam čekao na poziv oko 2 mjeseca a na presudi nisam bio ni ja ni odvjetnica jer je bila uvjerena u pozitivan ishod naravno sa jačom dokumentacijom a kolko traje ne znam osim da me odvjetnica nazvala isti dan kad je stiglo za mene pozitivno rješenje i rekla da smo prvo poluvrijeme dobili i naravno i rješenje mi dala a sad šta i kako dalje ne znam?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija