Jump to content

Problemi sa Zagrebparkingom


anonimno

Preporučene objave

Može li mi tko objasniti kako mi Zagrebparking može naplatiti globu ako sam uredno platila mobitelom i dobila odgovor da sam uredno parkirala vozilo do toliko i toliko sati. Problem je što je to nekada bila treća zona a sada je druga, što bih ja navodno morala znati. Danas kad se zna iz koje kuće razgovaraš mobitelom, ako baš policija hoće, Zagrebparking navodno ne zna odakle je stigla uplata za parkiranje pa naplaćuje globe kao da ništa nije plaćeno, ako promjene zonu. Ja kao laik razmišljam: ako sam dobila potvrdu da sam platila parkiranje, je li to onda pravno čisto?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u biti su oni u pravu jer ste vi s mobitelom prijavili na 103 umjesto 102...

nije fer itd al to je ista situacija ko da naprimjer na nekoj ulici koja je vjecno bila glavna ko harambasiceva npr sastrane fali znak za sporednu ulicu, da dodje do sudara iako je svima OCITO da je harambasiceva glavna i svi to znaju, u pravu je onaj iz sporedne jer je desno, samo zato sto su neki klinci skinuli znak... (dozivjela da fali znak zato pricam)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne šljive oni žalbe ni 5 %, kako bi inače natukli lovu za sebe i za gradski i državni proračun.. Mene samo zanima, kako očekivati neku pravdu u ovoj državi u velikim životnim stvarima kad i u ovako malim ne možeš dokazati jednu tako logičnu stvar kao što je krivo plaćanje zbog NJIHOVE promjene parkirališnih zona. Danas se može lako dokazati iz kojeg si stana slao SMS a kamoli ne iz koje zone.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija