Jump to content

Prijetnja susjeda


ZelenaRajcica

Preporučene objave

Poštovani, 

 

Nakon što sam susjedu ostavila poruku da ne ostavlja bicikl na stubištu zgrade i time onemogućuje normalan prolaz stanarima i eventualno vatrogascima i hitnoj, zalijepljena mi je na vrata poruka da će mi razbiti zube. 

Mogu li to prijaviti i kako je najbolje postupiti? Mlađa sam ženska osoba i živim sama. Koliko mi je pametno uopće zvati policiju za slučaj da se takva osoba dodatno isprovocira? Trenutno me poprilično strah i nisam sigurna kako postupiti. 

Unaprijed hvala na  odgovoru. 

IMG_20230210_154850.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , prvo1 je napisao:

Dovoljno je za prijavu. Mora se znati tko je to napisao da bi mogla konkretno tužiti, ali i bez te informacije možeš otići na policiju.

Hvala puno na odgovoru. Znam tko je napisao. 

Što konkretno dalje mogu očekivati da će biti poduzeto protiv susjeda? Hoće li doći policija i porazgovarati s njim, napisati mu kaznenu prijavu..? 

Trenutno je opet ostavljen bicikl na stubištu i to tako da baš blokira prolaz i nemoguće je proći bez da ga pomaknem. Što znači slijedi mi razbijanje zubiju? 

IMG_20230206_184628.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, drot13 je napisao:

Imate li predstavnika stanara? Stepeništa bi morala i inače biti slobodna (zaštita od požara i sl.), ali ovo je baš bezobrazno...

Predstavnik stanara i dotični su si jako dobri i na bilo koji prigovor mi se smije u facu i govori da odselim. Cijela situacija je puno kompliciranija. Susjed koji mi je prijetio je pripadnikbnacionalne manjine koju nije politički korektno imenovati ali nekako ćemo svi pogoditi o kome se radi, odspojio je električne instalacije na stubištu da nitko osim njega ne može koristi svijetlo, ima oko 30000kn neplaćene pričuve, od dvorišta je napravio smetlište.. Jedna iznimno sirova i primitivna osoba. Vec prije je s prijateljima usred noći lupao po mojim vratima i prijetio mi i derao se. Ja bih vrlo rado pozvala policiju i prijavila ga, no kažem, iznimno me strah što će biti nakon što policija ode. Ne znam što oni mogu konkretno napraviti. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija