Jump to content

Stečaj J.D.O.O.


SLATKA12

Preporučene objave

Poštovani molim za pomoć  naime radi se o tome da sam prije 5 godina otvorila j.d.o.o. firma se inače bavila ugostiteljstvom međutim sada je došla u situaciju da ne  može izvršavati sve svoje obveze  radi manjka posla veći su troškovi od zarade i to sve traje već 15 dana, nije još firma zablokirana međutim za plaću i doprinose kao i pdv nema novaca. Kao osnivač i direktor nisam u istoj firmi zaposlena tamo  radi moj sin koji u stvari to i vodi. Ono što me brine je to da i ako dođe do stečaja firma nema imovine ali ju imam ja pa me zanima dali će se netko probati naplati preko moje imovine. Dugovi nisu veliki ,firma se nije zadužila kod nijedne banke , osim  režija u prostoru,1 najam i 1 plaća i doprinosi i 2 mj. pdv. Puno se živciram i znam da ne mogu ništa dokazat jer ja sam nakon što je propao obrt mom sinu na nagovor njegove knjigovođe i njega otvorila j.d.o.o. svjesna sam da odgovaram ja jer sam sve svjesno potpisala ali sada se nalazim u nepovoljnom položaju.  Tko zna koliki će trškovi nastati ako dođe do stečaja  užas .

Lijepo molim za savjet  što da učinim.

S poštovanjem.

 

uređeno: od Borbena7
Naslov - velika slova - smatraju se vikanjem na forumu
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako došlo do stečaja isti mora netko pokrenuti, da li netko od vjerovnika ili vi osobno. Biti će te pozvani da dostavite privremenom stečajnom upravitelju prokazni popis imovine firme, to je obraazac sa nekih 15-ak pitanja koji dajete pod krivičnom i materijalnom odgovornosti u smislu da nešto ne zatajite npr. neku imovinu firme.

Ako sami pokrećete stečaj, košta vas dosta novaca i jako dugo traje, čak i preko godinu dana. Neovisno tko isti pokrenuo,.Vi osobno ili netko od vjerovnika.

uređeno: od Borbena7
Nečitko - nepotrebni znakovi
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Stečaj J.D.O.O.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija