lumio84 objavljeno: 17. rujna Dijeli objavljeno: 17. rujna Pozdrav svima, Otac je darodavnim ugovorom prebacio kucu sa zemljistem na mene kao sina. Sad sam ja upisan u sudu i vlastovnici 1/1. Gledajuci katastar jos uvijek je on tamo upisan. Kako se ja mogu upisati kao vlasnik i na katastar? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
čudo odgovoreno: 17. rujna Dijeli odgovoreno: 17. rujna Ništa se ne brinite, zemljišnoknjižni sud,tj. nadležni z. k. odjel po službenoj dužnosti šalje katastru promjenu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lumio84 odgovoreno: 17. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 17. rujna Proslo je vec 8 mjeseci od prijenosa vlasnistva na mene, mislite da se to duze ceka za katastar? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
čudo odgovoreno: 17. rujna Dijeli odgovoreno: 17. rujna (uređeno) Njima se ne žuri. Vaše je vlasništvo čisto upisom u Zemljišne knjige, vi ste vlasnik, to je najvažnije. Posjedovno stanje će se urediti. uređeno: 17. rujna od čudo Antuntun56 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.