Jump to content

Manipulacija sa djetetom!


fikus

Preporučene objave

Pa ovo je fakat nevjerojatno! Da to ispričam nekom normalnom, primio bi se za glavu i zavapio: "Što ti bi da se oženiš sa ovakvom krmačom?" Šalu na stranu, ali priča je ova:

Pošto sam dobio pravomočno Rješenje Suda i mogućnost da svoje dijete izvedem iz vrtića samostalno bez ikakvih nadzora i pratnje majke (utorkom i petkom od 16 00 do 19 00) dešavaju mi se ove stvari: Moj švrčić ima sada tri godine i jako je podložan sugestijama svoje majke! Naravno da mi NE DOZVOLJAVA da podignem svoje dijete iz vrtića u četiri sata kako je predviđeno Rješenjem, nego ga ona tobože mora "pripremiti" za odlazak ocu! Tu mi obavezno ukrade pola sata od vremena po susretu predviđeno sa svojim sinom. Neke su se stvari malo promjenile, pa je sada Harlekin "tata Željko", a ja sam "tata Nenad"! Kako je dijete podložno uticajima majke, ja nikako da pridobijem svoje dijete da sjedne u moj auto i da ode sa mnom. Smicalice poput "dijete te odbija ili nešto si mu uradio da neće k tebi" padaju u vodu nakon dolaska Harlekina, koji mi je usput zaprijetio vatrenim oružjem ukoliko se budem bunio preko Centra! Kaže da ima PTSP i da mogu vrlo lako otići dva metra ispod zemlje, da će u mene ispaliti cijeli šaržer metaka (odakle -neznam), a da ,ako mu se čefne (kako to voli reći), neću svog švrčića nikada više vidjeti! Neznam, što je pod tim mislio? Možda i u njega ispali rafal metaka?? Još uvijek viđam svoga sina u prisustvu bivše i Harlekina koji se pojavljuje naknadno, zureći me netremice, dok se igram sa svojim sinom na pjesku!

Mislim da bi ga trebao prijaviti policiji zbog prijetnje oružjem, ali, da li je to pametno???

 

Ma što da pametno sada uradim?? Nisam baš oportunista i ne predajem se tako lako, ali ne bih htio ugroziti svoje dijete koje sada živi kod bivše i Harlekina u zajedničkom kučanstvu! Ma koji je to idiot retardirani, a gadan je ko proljev! Fakat ni bicikl ne bih oslonio na njega!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam da je ozbiljna tema, ali.. ma šta si ti bogu skrivio da ti se to dešava.. :)

gle, odi u drugi park i rješena stvar. ne reagiraj na provokacije, ne govori ružno o mami i hrlekinu (ne radi napetost, pa će djetetu biti bolje), u autu drži neku njegovu omiljenu igračku, može je i sam odabrati itd. normalno je da dijete plače kad nije stalno s tobom, normalno je da je nju strah kad tebi prepušta dijete od 3g., a i normalno je da neki harlekini nisu smiješni, al eto, takav je svijet. :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ipak sam otišao na policiju i napravio zahtjev za kazneni progon zbog prijetnje vatrenim oružjem! NE BOJIM SE NIKOG! Volim svoje dijete i za njega ginem, ako treba! I vi ostali samo hrabro, jer to su ipak velike kukavice, koje mašu nekim pištoljima, umjesto da se ravnopravno obračunaju šakama, kao muškarci! Običan bjednik, a ja ga još zovem Harlekin-koji kompliment za ovu retardiranu budalu.

Borba se nastavlja! Pozdrav Fikus

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko traje vremena od prijave policije ovoga tipa, pa do policijske intervencije? Evo, ja sam sutra naručio svoju omiljenu picu za moju posljednju večeru prije moje smrti! U petak je sastanak sa mojim švrčićem, kada bi ovaj trebao pucati u mene, a do tada mi preostaje sutrašnji dan života!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jesu, ali ona odlučno odbija da preuzmem dijete iz vrtiča, već inzistira da ga preuzmem od nje, kada ona dođe kući! Navodno ga mora pripremiti za odlazak ocu! Sutra ću napisati podnesak Centru i zatražiti intervenciju zbog kršenja pravomoćnog Rješenja! Eh! Tu je ta caka da ga pripremi tako da mi malecki odbije ući u moj auto! Još i prijetnja Harlekina smrću. Ma sve se poklapa, nevejrojatno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam zašto neće da ga ti preuzimaš... misli da ćeš tetama u vrtiću nešto pričati na nju.. ma neće on ništa napraviti, to su samo priče. al dobro je da si otišao na policiju, možda si mogao zamoliti da u petak idu sa tobom, pa kad se dijete preseli k tebi u auto da pretresu njegovo vozilo i ustanove ima li oružje ili ne. moraš im reći da si ti tu prijetnju ozbiljno shvatio, da će dijete biti tu i žena, pa možda bi oni njega trebali malo "pregledati"... ako on ima ptsp, možda ti je to šansa da mali ide k tebi kad ova takvog tipa drži doma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma, ja idem po svoje dijete! Nisam siguran da će me upucati, ali ako bude, onda je to bilo na Jarunu! Crna kronika u Večernjem će sigurno objaviti, ali ja se ne bojim! Zaštite nemam, pa možda se i sam naoružam. Imam jednog frenda koji ima kalašnjikov iz rata. Spreman mi ga je posuditi!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@Fikus smanji doživljaje...

Pa sad jel ti razmišljaš o malom djetetu???Kontam ja da je tebi puna kapa svega, da bi ti da to dijete bude s tobom. De onda razmisli kako bi bilo da dijete bude očevidac bilo kojeg oblika nasilja, pa čak i verbalnog...našpanovani ste svi....Makni dijete iz te priče, pa onda rješavaj sa ženom i ostalima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da bi ipak trebalo ovaj Legalis potpuno zatvoriti kao nesvrsishodan portal. Možete zatvoriti i moju objavu! Ne treba mi više ništa od Vas! Sa ovim odgovorom ste me razočarali i neću doći sa Kalašnjikovim sutra pred tro-godišnje dijete, ali strah ipak postoji!

HVALA i više se neću javljati!!

 

Citat Ane:

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

norafora je napisao:

možda si mogao zamoliti da u petak idu sa tobom, pa kad se dijete preseli k tebi u auto da pretresu njegovo vozilo i ustanove ima li oružje ili ne.

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

Tesko ako ne i nemoguce izvedivo.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...izrazavam stvarno suosjecanje sa vasom situacijom...i nadam se da cete uspjeti rijesiti medjuljudske odnose do te mjere, da vase dijete ne trpi ili sto manje....i da se situacija s vidjanjem dovede u neku normalnu razinu bez prijetnji....ili sukoba!!!

...ali i nadalje moram reci da sam jos jednom ostao zatecen s toliko psovki, uvreda i odvratnih stvari izrecenih s vase strane, kao i u nekim prijasnjim temama....

...suosjecanje da, ali iznosenje vasih razocaranja i uvreda ovim portalom....koji je prije svega pravni portal, a ne SOS portal koji vi trebate koristiti u svoje privatne svrhe....

...mislim da bi ga beskorisnim portalom ucinilo da postovi poput vasih postanu uobicajeni nacin komunikacije na legalisu i da se na taj nacin odmakne od cilja, davanja strucne i pravne pomoci....suradnji kolega i olaksavanju pri svakodnevnom poslovanju....rjesavanju pravnih problema...mjesto na kojem mozete naci stotine i stotine korisnih i prakticnih savjeta za iskoristiti, cak i za osobe koje nisu pravne struke.....

..i da postane umjesto toga forum sa takvim beskorisnim i uvredljivim sadrzajem poput vasih koje nemali broj puta stavite....

...zato sretno vam s djetetom i bivsom....

...sretno vam s odlaskom sa legalisa....

...i sretno legalisu u daljnjem radu..i pruzanju pravne pomoci.!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam, zbog čega se vi gosp. Marin7 ponašate na Legalisu kao dežurni policajac i kao moderator ovog foruma. Stalno mašete nekakvim epitetima vaše prepotencije, a nisam siguran u neku vašu intelektualnu razinu vaših objava. Ja nažalost nisam pročitao ni jednu Vašu objavu vrijedna pozornosti, niti shvatio kao poučno štivo kako bi se čovjek trebao ponašati u određenim situacijama. Mislim da bi ste vi ipak trebali ljudima pomoći, ili potražiti pomoć, a ne tražiti poligon na forumu za ispoljavanje vaših frustracija! Takvi mi se ne trebaju javljati i od njih ne trebam niti savjet, niti kao korisno štivo kao npr. "Glorija". Ostavite me na miru da svoj problem riješim pravnim putem, a sugestie tipa: "Vi ste apsolutno bespomoćni u ostvarivanju bilo kojih prava- NE PRIHVAĆAM, JASNOOOOO!" Ja sam ipak otac trogodišnjeg djeteta i danas ga idem vidjeti, kod njenog stana, gdje živi ona retardirana budala koju sam ja nazvao Harlekin! Veselim se tom susretu, bez obzira što mi to može biti moj zadnji susret sa svojim djetetom u životu. Neće valjda biti toliko lud da potegne oružje na oca trogodišnjeg djeteta u urbanoj sredini u naselju Jarun. Poduzeo sam prijavu na policiju, zahtjev za kazneni progon njenog partnera i podnesak Centru (zahtjev za intervenciju) zbog kršenja odredbi pravomoćnog Sudskog Rješenja! Jesam li sve poduzeo da zaštitim sebe i svoje dijete??? Ja se ne bojim za sebe, pokazat će vrijeme! Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Od Ane I Marinovo potpisujem.

Fikus uostalom koga briga???

Jedno su pravna pitanja i odgovori a drugo privatne frustracije i impotencija.

Je lako je vrijeđati druge na portalu, a probati uživo?

Probati barem ha?

Ili je gan prevelik izazov pa će fasovati legalis?

Tipkovnica ionak trpi svašta.

Ili napravi ili nemoj ali ne gnjavi nas druge. :dvoje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bok.jako je tužno kaj se to sve zbiva preko leđa tvoga djeteta,a njegova majka nije toga ni svjesna.to kaj vi imate između sebe nemora i jadno dijete gledati i trpiti.ja imam sličan slučaj sa muževim djetetom i ženom iz prvog braka,samo što je mali puno veći i razumije sve i jako je zbunjen u svemu tome.ona govori pred djetetom da mu je tata ####,i pardon na izrazu,šupak,da je njegov tata njih ostavio i da mu on nije više tata nego njezin sadašnji....i puno takvih ružnih stvari.mislim da bi trebao poduzeti nekaj da se takve stvari ne dešavaju,a sigurno ih pravno možeš sprječiti.sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bilo bi lijepo kad bi naš fikus shvatio da ne postoji nikakva razlika između onog njegovog, citiram:

Prekid, jer sam zaurlao iz sve snage kroz slušalicu: "PA KAKO VAS NIJE SRAM TO PREDLOŽITI NAKAZO JEDNA ODVRATNA! SPOLOVILO U ŠAPE I PRAVITE SVOJE DIJETE,AKO IMATE S ČIME, A MOJE DIJETE OSTAVITE NA MIRU, ODVRATNI TVORE GNJUSNI! MOJE DIJETE IMA IME I PREZIME, A ŠTO SE MENE TIČE OSOBNO, VAŠE DIJETE SE MOŽE ZVATI I ADOLF HITLER, GNJUSOBO ODVRATNA! NEMOJTE DA SE MOME DJETETU NEŠTO DESI, ZABIT ĆU VAM PAJSER U TA VAŠA ODVRATNA USTA, SMRDLJIVO SMEĆE JEDNO!" I poklopio sam slušalicu.

 

i ovog što navodi da je njemu izrečeno a želi prijavljivati policiji i centru.

 

Fikus, scooliraj se.

Jer, čitajući tvoje reakcije i reakcije očuha tvog djeteta, mi ne vidimo ama baš nikakvu razliku.

Prepucavate se , ne oko djeteta, nego pokušavate jedno drugom dokazati kome je nešto na nekom mjestu veće naraslo.

A to s djetetom blage veze nema zapravo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 godina kasnije...

Poštovanje,javljam vam se jer trebam savjet.Mene su lišili roditeljske skrbi zbog neplaćanja alimentacije dulje od 3 mjeseca i nedolazaka na susrete.Ja imam dokaz zakaj nisam mogao te obveze izdžavat i jasno sam im javio.Kako telefonski tako i pisanim putem..Može mi netko reći,dali je centar dužan upozoriti roditelja ako se ne pridržava nekih mjera?Jer u članku 109 obiteljskog zakona jasno stoji da je centar dužan upozoriti roditelja na propust i pomoći mu da se ti problemi isprave,Ja mislim da sam nezakonito lišen.Pred sudom sam bio nemoćan protiv tima iz centra.Jer bio sam bez odvjetnika.Centar je mogao povući prijedlog jer ja nisam grubo zanemario svoju djecu niti ih napustio kako navode u centru.Bivša je odmah po pravomoćnosti pokrenula postupak promjene djeci prezimena i kćerki je promijenila ime..Oni su to napravili bez mog znanja i proslijedili prijedlog o lišavanju sudu koji me lišio.I da još nekaj,ako netko ima iskustva sa centrom u Županji,ali negativnog da mi se obrati.Zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija