Jump to content

jednokratna novčana pomoć


maramih

Preporučene objave

ja sam na bolovanju tri godine i svake godine dobijem tu jednokratnu pomoč..tako sam i ove u svoju pu odnesao potvrdu na običnom papiru od svoje doktorice opče prakse da sam na boloanju do daljnjeg,te sam sa 07.01.2008 godine dobio riješenje o isplati jednokratne novčane pomoči,ali još ništa nije sijelo...danas sam baš bio u banki,ništa,zvao cure na obračunu plače kažu da je več trebalo biti isplačeno..tako dobio sam uvjerenja da če to biti ovaj tjedan..hmmm

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U sindikatu prema neprovjerenim informacijama ne isplaćuju novac za pomoć ako ste neprekidno na bolovanju duže od 6 mjeseci u kalendarskoj godini. Prvu godinu od donošenja Zakona o pravima hrv. branitelja je to još kako tako išlo, a poslije?

 

Mene konkretno baš zanima (iako sam u mirovini) gdje toliki novci završe s obzirom da svaki pol. službenik mjesečno sindikatu od plaće izdvaja određeni postotak iz plaće. Koliko ima službenika MUP-a koji izdvajaju od svoje plaće za sindikat i izračunajte kolika je to svota mjesečno-godišnje.Kada se u prosincu dijele pokloni za djecu vidjeli ste što se dobije. Za Uskršnje blagdane ako ima sreće isto tako.

 

Gdje je taj novac? :kavica:

 

43521720aj1.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

(iako sam u mirovini al im nisam zaboravio ) ja znam da su pojedinci zajedno sa onim recimo iz sindikata ( #......) iz PU xxxr koji je bio povjerenik sindikalaca išli po izletima u mađarsku ,na razne fešte,trošilo se na razna putovanja i sve to na račun svih nas budala koji smo platili članarinu a za poklon recimo dobili neki privjesak ili šunkicu veličine kruške..... nadalje isto tako mazali su novce zajedno sa ##### koji su " kao vodili predmete prekovremenih sati" a nakon što su iz mup-a morali isplatiti svima pa i onima koji nisu tužili ti ##### su tražili određene sume novca za njihov rad iako su sidikalci govorili da sindikat sve plaća... ukratko lega moj čisti lopovluk i ako gledamo pošteno u otkrivanju KD trebalo bi da krenu upravo od tih sindikata jer tu netko lovi u mutnom. :-o

 

 

Editirao Mrljavac. s045.gif

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znam. Znam i omjer, 20 njih jedu, a 200 plaća.

 

Od toga 180 plaćaju da budu članovi sindikata jer misle da to mora biti tako.

 

btw

 

Dobro se jede, ali ne na račun sindikata, već na račun onih koji uplaćuju novac za članarinu, a ne dobiju gotovo ništa, a takvih ima jako mnogo, samo što misle da tako mora biti, a drugi to iskoriste pa spraše novac na kojekakve sportske susrete i sl.dok ostali uplaćuju redovno i nemaju vremena za takve "derneke" dobiju kako sam već naveo one obligatne paketiće za Božić i Uskrs isto kao i oni koji su tzv. sportaši i sl. potrošači koji već iskoriste i za spomenute derneke, a paketiće i ostalo normalno da i oni dobiju.............

Neki dobro iskoriste sindikalni novac, jel tako?

 

Razmišljaj objektivno ......

:vjeruj:

 

Trebalo bi prikazati svake godine koliko je uplaćeno, koliko se potrošilo i na što se potrošilo, tko je i koliko potrošio, i dakako, koliko je ostalo.

 

Pa da vidimo kako se dobro jede na račun sindikata, odnosno službenika i djelatnika koji to sve uplaćuju i tko je to sve pojeo.

Različiti su apetiti.

 

I dakako. Zašto se ne plaća ljudima ona ispomoć ako su duže od 6 mjeseci na bolovanju?

 

:zli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija