whitedd objavljeno: 10. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 10. veljača 2008. AUGSBURG, GERSTHOFEN - “Bože, uzmi ih u svoje ruke i čuvaj ih”, jedna je od poruka djece iz susjedstva ispisana na hrvatskome, ostavljena uz svijeće i plišane igračke ispred ulaza u stambenu zgradu u njemačkome mjestu Gersthofenu kod Augsburga, u kojoj je 35-godišnja peterostruka majka, Hrvatica, Milena O., u petak rano ujutro utopila u kadi dvoje svoje najmlađe djece. I dalje nije poznato što je nagnalo inače vrlo brižnu majku na taj stravičan čin, da oduzme život svojoj kćeri Sari te petomjesečnom sinu Luki. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 10. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2008. Naslov editirao Mrljavac jer je zbog broja upitnika u naslovu, veličina rubrike u kojima su naslovi, naslov ove teme narušio estetski izgled iste, kao i veličinu i izgled cijelog stupca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 10. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2008. sorry ali...zaletilo mi se....neću valjda biti baniran zbog toga?... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Kamo vodi ova tema? Podforum kaznenog? Caffe? Osobno bi joj rado jednostavno stavila lokot. Tesko bolesna zena i prevelika tragedija. Sta se tu ima jos za reci? Nista ih nece vratiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ritter odgovoreno: 13. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 13. veljača 2008. Jesu li svi ubojice u biti poremećeni tj. teško bolesni? Od kuda podatak da je bolesna? Za mene je za sada samo ubojica djece. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 13. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 13. veljača 2008. A da? Ako bas hoces onda ni nije ubojica, vec je osumnjicena za kd ubojstva. Zeni su navodno dijagnosticirali depresiju. A koliko znam to je bolest. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 14. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2008. "Jesu li svi ubojice u biti poremećeni tj. teško bolesni? Od kuda podatak da je bolesna? Za mene je za sada samo ubojica djece." Bravo, bravo vrlo oštroumno! Možda je bolje da se zapitaš dali nešto tako stravično može napraviti normalna osoba!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ritter odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Rekoh "Za mene je za sada samo ubojica djece." No, što je sa pedofilima. Idu li i oni u psihijatriju na lječenje od nečega jer po meni i to je neka opaka bolest. Tako nešto ne može raditi zdrav čovjek ili žena...sve jedno mi je. O tome pričam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.