Jump to content

Bez privatnih poruka..................


deltacro

Preporučene objave

Gospodine Faraon,ako imaš što pitati pitaj me javno i nemoj mi se obračati privatnim porukama jer si super bezobrazan i nemaš petlje javno pitati što tebi nije jasno ! ovako bolesnu poruku može napisati samo idiot ,a ne bolesnik i na kraju ako imaš nešto protiv Mrljavca reci mu to javno ..za mene je Mrljavac častan branitelj i osobno mi je žao što je tako nastradao i imam pravo to javno reći.Faraone ti svoje frustracije rješi u svom domu i nemoj mi se više obratiti ovakvim porukama,,to je samo izraz tvoje frustracije.

_________________________________________

Ovo je u cijelosti tvoja poruka koju si mi poslao na private ::::::

_________________________________________

 

 

 

Pajdo, neznam jel se ti to udvaraš mrljavcu, ili ti to ozbiljno misliš.

Da ti kažem, bolesnih ima još, i bit će ih sve više, a nije u redu da ih se sputava, i omalovažava. Naročito nekim sličicama a sada i fotkama. Ma sve ja vas zlonamjerne nabijem na onu stvar.

Da ti kažem nešto, a to je, ako misliš da sam ja branitelj manje vrijedan ad tebe, reci mi to. Ja bih na to dodao, da ste vi koji imate te ####ne stuse malo umišljeni branitelji, mislite nedodirljivi.

Nije u redu da se nas gura u drugi koš, eto zato što nismo do 31.12.2005 godine predali dokumenatciju da smo možebitno bolesni.

Ma da ne tropšim previše tipkovnicu, jer sve je to uludo, nepotrebno, jer upravo sve ovo ide u onom zamišljenom smjeru, na one sa i one bez stutusom HRVI.

Živio ti meni pajdo, i nastavi samo tako, tako kako ti najbolje znaš...............!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...a sad kad je vec obijavljeno...

 

...faraon...svojim stavovima i generaliziranjem i mene ste prozvali...

...ja kao HRVi sa rijesenim statusom i u mirovini...ne smatram se takvim kakvim vi opisujete NAS "sređene"...

...vi ste ti koji rade razdor a upravo tražite pomoc od nas "sređenih"...nije li to malo licemjerno?...

 

...ili provocirate sve nas "sređene" kako bi dobili ban sa ovog foruma...jer nitko pametan od nas "sređenih" ne može ostati ravnodusan na vas i vase razmisljanje...

 

...ne pljucaj po ruci koja ti pomoc pruza...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

gospodine što tebe pati ? imaš li ti nekih problema ,ako imaš zadrži za sebe...meni slati privatne poruke mogu samo prijatelji ,a svi ostali kao gospodin koji mi je poslao poruku ili osoba poput tebe koja je nedorasla ovim komentarima dakako nemaju pravo niti obratiti se na moj private..uz dužno poštovanje prema svima braniteljima ipak imam pravo reći da se najviše bune i pronalaze oni koji su sumnjivo bolesni...što se odnosi na tvoj trajni izgon ,mogu ti samo reći da se mene pita ja bih takve poput tebe i sve one sumnjive koji napadaju poštene branitelje davno već odpilio... znaš možda sam sad malo i pretjerao u odgovoru prema tebi ,ali sam si me napao drsko i bezobrazno prozivajući me da sam nekulturan što sam objavio javno onu bezobraznu privatnu poruku....imam pravo da je objavim ,a ako je tebi to pošteno da se na privatne poruke nekome odgovara onda ti za mene nisi poštena osoba i mislim da smo nas dvoje rekli sve za nadalje..... :no-no:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Komunikacija, tolerancija i razumijevanje. Svađa, možda je to stvarno nekome interes, ne samo za ovaj Forum, ali to ne treba nikome. Stvaranjem razlika između nekih grupacija ne vodi nikuda, samo baš do ovoga, a tanki smo na okidaču. Molim za mir i red u kući, jer ima ljudi kojima je stvarno potrebna pomoč.

Bez grubih riječi, ovo je pravni Forum i zato ako ne znate pomoči, nemojte ni odmoči. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

slažem se s tobom prijatelju...no onako bezobraznu poruku poslati na private mislim da je i više nego jadno.jedan kreten da nas sve nabije na k..... i takve stvari da trpim to si nemogu dopustiti..ti dobro znaš kako je kad ti pukne film i onda se nađe neki novobolesni kojem su sad svi krivi što se on tek sad razbolio i nije ostavrio neka svoja prava,a opet nađe se neki pametni koji ide takve zaštiti na način da vrijeđa sve poštene i oboljele branitelje....odakle mu samo hrabrosti da takvu glupost i napiše...... odoh po smirujuće sredstvo..pozdrav dsemovca !!!!! :neznam:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

deltacro je napisao:

Gospodine Faraon,ako imaš što pitati pitaj me javno i nemoj mi se obračati privatnim porukama jer si super bezobrazan i nemaš petlje javno pitati što tebi nije jasno !

 

Vjerovali vi ili ne, ali Faraon je dobro postupio što nije svoj pm objavio javno, jer bi urednišvo i moderatori ionako odmah reagirali brisanjem, zaključavanjem i sl. zbog uvredljivog i nekulturnog ponašanja.

A budući da je to počelo privatnim "dvobojem", predlažem da tako i završi. Da legalisov prostor ostane za konstruktivne i pristojne pravne rasprave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija