Jump to content

Pitanja s pravosudnog, 22. i 23. rujna 2005.


Tommy

Preporučene objave

Tommy,

kažeš da pitanja za 23. rujan nema jer su svi kandidati srušeni. Reci mi, molim te, da li oni stvarno nisu ništa znali ili su "naletili" na grozne ispitivače? Ja sam se čula sa jednom curom koja je bila među tim kandidatima i nije mi ništa htjeli reći, nego samo da je razlog njenog pada "nepodmazivanje pojedinaca". Što ti kažeš na to? Da li je to ipak samo izgovor za neuspjeh?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala svima na komentarima u vezi pitanja 22. i 23. rujna 2005.!

 

Isprika Aquamaris jer sam previdio staviti pitanja u folder predviđen baš za pitanja s pravosudnog ispita. Htio jesam, al' su mi misli očito odlutale, pa su pitanja tu gdje jesu. Don't be mad. :-)

 

Inače, pad ove dvije kolegice nije vjerojatno vezan za nikakav nedostatak ''podmazivanja''. Prvo su odgovarale ustav i oragnizaciju. Očito je da se nisu pripremile za Lauca. Lauc je strog ispitivač, ali kod njega nema nikakvih iznenađenja jer uvijek ponavlja minimalno 80% svih svojih pitanja.

Zatim su odgovarale KP i KPP kod Pantlika. Pantlik pita brzo i detaljno, i treba, osim znanja općeg dijela KZ-a, pročitati i opći dio iz teorije, ili barem Garačićkine komentare u općem dijelu KZ-a. Uglavnom ih je pitao opći dio, i tu se nisu snašle.

 

I Lauc i Pantlik imali su dosta strpljenja. Kod Lauca je malo nezgodno, jer ako ruši na ustavnom, neće dalje pitati organizaciju, pa se i taj predmet pada.

 

Meni je žao kolegica. Jedna od njih je sama priznala da nije dovoljno učila.

 

Ma bit će bolje!

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Evo ja sam pao!!! I ne, ne mislim da je ikog trebalo podmazati, ali isto tako ne mislim da nisam dovoljno učio! Srušila me je Jelčićka iz GPP i ostalih njezinih predmeta. Vrlo jednostavno -žena je luda! Pitala me je sat i pol, kao zadnji predmet, nakon 4 sata odgovaranja, SVE MOGUĆE I NEMOGUĆE iz tih predmeta. Znao sam podosta, jedino mi neka nabrajanja nisu išla tako tečno jer sam stvarno već bio umoran. Kako je ona predsjednica komisije to je valjda dovoljno da se padne. Srušila nas je svih 6. Ja sam stvarno dobro znao ostale predmete. Možda me je još samo malo trgovačko zeznulo jer sam nešto krivo rekao, ali zar sam zbog toga trebao pasti SVE????? Dakle, svi smo pali-mislim da bio nije razlog u nama svima, već u toj ludari!! Dakle, ne slušajte baš previše raznorazne bureke koje vam ljudi ovdje prodaju, 50% ovog ispita je SREĆA,a ja vam je od srca želim!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a ima i sretnih prica

znam ljude koji nisu pokrili cijela podrucja tipa trgovacko, ovrhu itd. i prosli su

isto tako ima komisija koje izvlace ljude brutalno i jednostavno im ne daju da padnu

mislim da se ovaj ispit prolazi kao i fakultet po sistemu treba se slomiti od ucenja a onda imati i srece jer bez jednoga ili drugoga jednostavno nece ici...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

lunas je napisao:

Ane, lako tebi sada pricati, ti si to polozila! :-)

 

Ne radi se o tome. Za pravosudni sam se posteno namucila i naradila i jedino su mi u toj muci pomagale POZITIVNE price. Ovakvim i slicnim pricama se znala stvoriti fama i oko pojedinih profesorana faksu.

Ajde npr. zamisli da ides na ispit za recimo osam dana i procitas ovakav post. Prosla bi te volja za zivotom.

Jel tako Tix?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imam ispit za 7 dana i proživljavam svoj osmi slom živaca danas. Legalis je jedino što me drži. kad pročitam ovo o rušenju šestero ljudi, dobijem još jedan slom, ali malo žešči.

ne želim realnost, žellim samo sretne priče. znate ono, Petar Pan, happy thoughts i onda možeš letjeti. Čarobnjak iz Oza, lupi cipelicama, pomisli na dom i letiš. posjeti Legalis, pročitaj kako su drugi uspjeli - i ti ćeš ! Sretno svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tix je napisao:

žellim samo sretne priče.

 

Gle Tix,

nemas frke. Ono je sredjeno. Bila sam na kavi s dobrom vilom i rekla je da ne brines jer se Merlin za sve pobrinuo. Navodno su cak kontaktirali proizvodjaca budneva iz trnoruzice i rekao je da do kraja tjedna pustaju u prodaju bundeve koje se pretvaraju u kemijsku i pisu presude bez pola muke. A moj stari frend Harry Potter mi je posudio plast nevidljivosti pa cu u srijedu sjediti u dvorani do tebe i saptati iz petnih zila.

 

Zato, ne brini brigu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija